Pucér fenekét mutogatja a részeg Alanis Morissette

A díva alkoholmámoros jókedvében letolta a nadrágját és megmutatta terjedelmes hátsó fertályát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi produkcióval sokkolta rajongóit Alanis Morissette.


A 35 éves kanadai énekesnőt korábban a popszakmában ritkaságszámba menő, visszafogott életet élő sztárok között tartották számon, ám úgy tűnik, ő sem mindig jó kislány.

Leszbikus kalandok és szerencsétlen pasiválasztások

Az aranytorkú díva azon kevés hírességek egyike, akik keményen megdolgoznak a sikerért, és nem ízléstelen botrányokkal, hanem tehetségükkel hívják fel magukra a figyelmet.

Bár ma óriási divat a feltörekvő sztárhölgyikék körében kamu leszbikus-sztorikkal érvényesülni, Alanis mindig is őszintén beszélt saját szexuális útkeresésének azon szakaszáról, amikor a nőkhöz vonzódott.

Végül a férfiaknál kötött ki, ám az erősebbik nem képviselői sok csalódást okoztak neki.

Botrányos felvételek

Józanság és szolidság ide vagy oda, időnként azért Alanis is szeret kirúgni a hámból. Feltehetően egy ilyen pillanatában látható az alábbi fotókon is, amelyek tanúsága szerint az énekesnő az alkohol hatására kissé elfeledkezett magáról.

Olyannyira, hogy széles jókedvében egy váratlan mozdulattal letolta nadrágját, majd jól megmarkolta pucér hátsóját. Mindezt szemmel láthatóan az évszázad viccének képzelte.

Azt viszont már korántsem találhatta mókásnak, amikor a privát - és meglehetősen kínos - felvételeket viszontlátta a világhálón.

Ezt is szeretjük