Fotók! Elbűvölő szépséggé érett Alain Delon 20 éves lánya
Alain Delon lánya, a bájos Anouchka egy dán modelltől született 1990 novemberében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon a 20. század egyik filmes szexszimbólumának számított fiatalabb korában, manapság pedig egyenesen legendaként tisztelik a 75 éves francia színészt.

Persze, ahogy az már lenni szokott, Delon életműve nemcsak sikerektől és elismerésektől volt hangos, hanem többek között zűrös nőügyeitől is. Annak idején botrányos viszony fűzte a németek üdvöskéjéhez, Romy Schneiderhez, akivel még az 1958-as Christine című film forgatása közben ismerkedett meg.

Sok nő, négy gyerek

Ám hiába az eljegyzés, a francia sármőr nem bírt ellenállni a kísértésnek: viszonyba bonyolódott egy német énekes-színésznővel, Nicóval, aki hamarosan fiút szült neki - őt azonban Delon sosem ismerte el a sajátjaként.

Rajta kívül még három gyermeket nemzett az idők során - a ma már 41 éves Anthony Delon első feleségétől, Nathalie Barthélemytől született.

A húszéves Anouchkának és 16 éves öccsének, Alain-Fabiannak pedig Rosalie van Breemen az édesanyja.

Bár a holland modellel - 14 együtt töltött év után - 2001-ben szakított a filmsztár, a gyermekeivel továbbra is tartotta a kapcsolatot.

Jó viszonyban vannak

Pontosabban leginkább Anouchkával, akivel rendszeresen találkozott, és akit a jelek szerint igyekszik bevezetni a showbiznisz világába is. Ennek jele, hogy 2003-ban bájos csemetéjére osztotta a Le lion című kalandfilm egyik főszerepét - a filmben egyébként stílusosan apát és lányát játszottak.

Idén májusban pedig, bár Delon manapság nem forgat, kart karba öltve vonultak végig a vörös szőnyegen a cannes-i filmfesztiválon, hogy aztán részt vegyenek a híres papa 1963-as kultfilmje, A párduc vetítésén a cannes-i klasszikusok szekcióban.

Ha pedig hinni lehet a legújabb híreknek, akkor októberben a színpadon is megkezdték a közös munkát. Egyelőre az Une journée ordinaire - Egy átlagos nap - című, eddig nem publikált Eric Assous-darab próbáinál tartanak.

Ám terveik szerint 2011 januárjában bemutatják a művet - sőt, bízva a húzónévben, a Bouffes-Parisiens színház igazgatója állítólag száz előadásra kötött velük szerződést.

Ezt is szeretjük