Alain Delon lánya kifakadt - Ezért nem kap szerepet Hollywoodban
Anouchka Delon színészi karrierje nem akar beindulni.

alain-delon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delonnak, a legendás színésznek három gyermeke született, egyetlen lánya, Anouchka Delon 1990-ben látta meg a napvilágot. A lány a színészlegenda nyomdokaiba szeretett volna lépni, így ő is a színészetet választotta foglalkozásául. Azonban a 27 éves színésznőnek nem olyan egyszerű munkát találnia, egy interjúban el is magyarázta, mi ennek az oka.

A nevét okolja, hogy nem kap munkát

Anouchka Delon színészi karrierje eddig nem indult be. Mindössze két filmben szerepelt az IMDB-adatlapja alapján: 2003-ban Az oroszlán című moziban láthattuk édesapja oldalán, 2011-ben pedig az Une journée ordinaire című tévéfilmben tűnt fel, de ezt Magyarországon nem mutatták be. Utóbbi alkotásban is szerepel az édesapja. Anouchka a GQ magazinnak adott interjújában fakadt ki, elmondása szerint a vezetékneve az oka, hogy nem sikerült beindítania a filmes karrierjét.

alain-delon-anouchka-delon

- A producerek visszautasítják a velem való közös munkát a nevem miatt. Minden a drámaiskolában kezdődött, ahol félénk voltam, és csak ennyit vágtak állandóan a fejemhez: én csak azt szeretném látni, hogy Delon lánya pofára esik.

Anouchka szerint édesapja karrierje nagyon különleges volt.

- Apám karrierje rendkívüli volt, amit ő elért, azt senki más nem tudja megcsinálni - tette hozzá a színésznő, akinek egyébként nagyon jó a kapcsolata az apjával.

Anouchka Delon ilyen dögös

Képes összeállításunkban még több fotót láthatsz Alain Delon egyetlen lányáról.

Ezt is szeretjük