Ezért került börtönbe Alain Delon fiatalon - 4 hónapot töltött a rácsok mögött
Alain Delon nem volt képes fékezni indulatait, meg is büntették érte.

alain-delon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon neve hallatán nem feltétlenül egy erőszakos sztár jut az eszünkbe, pedig fiatalon ő sem úszta meg botrány nélkül azt, amikor képtelen volt fékezni indulatait.

A francia színészlegenda 34 éves korában Olaszországban veszítette el hidegvérét a hatvanas évek végén, miután egy olasz fotósnak sikerült meglehetősen felidegesítenie.

A mentők vitték el a fotóst

Alain Delon pedig végül annyira kijött a sodrából, hogy durván rátámadt a fényképészre, akit aztán komoly sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. 

Az olasz bíróság a botrányos eset után egyáltalán nem volt elnéző, és nem is bántak kesztyűs kézzel a vérszemet kapott szívtipróval: négy hónap börtönbüntetésre ítélték 1969-ben, amit Alain Delon le is ült.

Nem ez volt az első alkalom azonban, hogy Alain Delon a rácsok mögé került. 17 évesen ugyanis a francia haditengerészethez jelentkezett, majd 1953 és 1954 között részt vett az indokínai háborúban.

A 81 éves színészlegenda később azt mondta, hogy négyéves hadszolgálati idejéből 11 hónapot töltött katonai börtönben, mivel túlságosan fegyelmezetlen volt.

Ezt is szeretjük