Baseballütővel mentek neki! A Backstreet Boys énekesét saját kollégái intézték el
A. J. McLeannek, a Backstreet Boys tagjának baseballütővel mentek neki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Baseballütővel rontottak rá A. J. McLeanre, a Backstreet Boys együttes egyik tagjára.

Az énekesnek ráadásul kollégái mentek neki, ezt fotók és egy videó is megörökítette.

Meglendült a baseballütő

Elakadt a Backstreet Boys rajongóinak lélegzete, amikor meglátták a neten azokat a fotókat, melyeken egy férfi baseballütővel rontott neki az együttes egyik tagjának, A. J. McLeannek. A támadó ráadásul nem volt más, mint az énekes 33 éves kollégája, az angyalarcú Nick Carter.

Az esetről készült videóban pedig az is látszik, hogy a zenekar egy harmadik tagja, a 41 éves Kevin Richardson is beszáll a buliba egy baseballütővel.

Igen, a buliba, a 22 másodperces felvételből ugyanis az is kiderül, hogy a fiúk csak bolondoztak. Mindezt a profi fotográfus, Tyler Shields kedvéért, aki egy fotózás során egy garázsban instruálta a zenészeket.

Így jött az ötlet, hogy kipróbálnak egy Jackass-imitációt, ami a fotókon meglepően valósághűre sikeredett, de a videón látható mozdulatok sem kevésbé életszerűek. Utóbbin azért jobban kivehető, hogy a 35 éves énekesnek valójában nem a legférfiasabb testrészét, hanem csupán a térdét találta el egy legyintéssel kollégája.

Csillagot kaptak

A Backstreet Boys fiúbanda 1993. április 20-án alakult meg, tagjai Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A.J. Mclean és Kevin Richards. Utóbbi 2006. június 23-án elhagyta az együttest, majd 2012-ben ismét csatlakozott hozzájuk.

A fiúk több mint 130 millió albumot adtak el, ezzel ők minden idők legnépszerűbb fiúegyüttese, emellett a legtöbbet kereső zenészek közé tartoznak. 2012 júniusában pedig egy sajtótájékoztatón kihirdették, hogy a Backstreet Boys is csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán, ami idén avattak fel.

Ezt is szeretjük