Te tudtad, hogy terhes? Kislánya született a népszerű színésznőnek
A szépségkirálynőből lett színésznő, Aishwarya Rai világra hozta első gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az indiai származású, 38 éves modell-színésznőt, Aishwarya Rait gyakran a világ egyik legszebb nőjeként emlegetik.

1994-ben ő lett a Miss World első helyezettje, így egy évig viselhette a kitüntető világ szépe címet. A verseny óta eltelt évek során számos ismert márkának lett a reklámarca, de többször szerepelt a Vogue címlapján is.

Természetes úton szült

Az egzotikus szépség a héten adott életet első gyermekének. Férje, a szintén indiai színész, Abhishek Bachchan Twitter-oldalán osztotta meg a világgal az örömhírt: kislányuk született. Az izgatott apuka hozzáfűzte, a kismama és az újszülött is egészséges, szerencsére mindketten egyaránt remekül vannak.

A büszke apa mindenkinek megköszönte a támogatást és a sok jókívánságot. A szülés egy indiai kórházban, természetes úton, komplikációk nélkül lezajlott. Minden a legnagyobb rendben van, de egyelőre az újdonsült anyukának és a picinek is pihenésre van szüksége.

A családfő már hazavitte Aishwaryát és a babát a kórházból. További érdekesség, hogy a kislánynak még nincs neve, egyelőre Beti B-nek becézik.

Zsűritag lehetett Cannes-ban

Pályafutása során Aishwarya több mint 40 filmben szerepelt, hindi, angol, tamil és bengáli nyelvű mozikban egyaránt, köztük olyan szuperprodukciókban is, mint Az utolsó légió vagy A rózsaszín párduc második része.

2003-ban az a megtiszteltetés érte, hogy indiai színésznőként első ízben ülhetett a cannes-i nemzetközi filmfesztivál zsűritagjai között. Szintén első indiaiként bekerülhetett a londoni Madame Tussaud's panoptikumba, és 2005-ben még egy új tulipánfajtát is elneveztek róla.

A sztárpár egyébként négy éve él boldog házasságban, esküvőjüket  2007 áprilisában, Mumbaiban, a Bachchan-rezidencián tartották. A privát ceremónia a tradicionális hindu hagyományok szerint zajlott.

Ezt is szeretjük