64 évesen is piszkosul szexi a pucérkodó színésznő
Bizonyító fotók
A nyolcvanas évek szexszimbóluma és horrorfilm-hősnője érett korára sem veszített semmit vonzerejéből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sok gyönyörű sztárt látott már a világ öregségére megcsúnyulni - akár a töméntelen plasztikától, akár az idő vasfoga által -, azért mindig akadnak kivételek. Adrienne Barbeau színésznő kétségtelenül a kivételek közé tartozik. Hiába töltötte be júliusban 64. életévét, ugyanolyan szexis és ellenállhatatlan, mint fiatalkorában - és ehhez még a melleit sem kell lépten-nyomon kidobnia.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

Az egykor szexszimbólumnak is kikiáltott amerikai szépség, akinek ereiben szülei révén örmény és francia-kanadai vér is csörgedezik.

A hatvanas években még gogo-táncosnőként kereste kenyerét, ám úgy érezte, ennél többre hivatott.

Színileckéket vett, és egy évtizeddel később már a Broadway színpadán aratott sikereket, egyebek közt a Grease musical szókimondó Rizzójaként.

A filmekben nem szégyellte magát

A televízió is hamar felfedezte magának a buja-barna színésznőt, majd néhány sorozatbéli és tévéfilmes felbukkanás után a szélesvásznon is megmutathatta tehetségét.

1980-ban ugyanis John Carpenter rendező - és egyben a férje - ráosztotta A köd című horrorjának főszerepét. A mozi óriási siker lett, az egymillió dolláros forgatási költséget bőven ellensúlyozta az a 21 millió dollár, ami a jegyeladásokból származott - csak az Egyesült Államokban.

Természetesen a film Barbeau-t is ismertté tette, így a nyolcvanas évekre ő lett az ügyeletes horror-bombázó a kor több alkotásában, mint a Mocsárlény vagy a Creepshow - A rémmesék könyve.

A műfaj leáldozásával újra a tévésorozatok és a kisköltségvetésű filmek felé fordult. Bár ez utóbbiakban nemegyszer kellett megválnia ruháitól, a Playboy magazinnak mégsem volt hajlandó levetkőzni.

Ötven felett szült

Barbeau-val legutóbb az HBO műsorán futó Carnivale stábjában találkozhattak a nézők, de felbukkant a Dexter és a Döglött akták egy-egy epizódjában is.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami a magánéletét illeti, John Carpenterrel 1979-től 1984-ig tartott a házassága, melyből közös gyermekük, a ma már 25 éves John Cody született. Második férjével, Billy Van Zandttal 1992-ben keltek egybe, ikerfiaikat 1997-ben, 51 éves korában hozta világra.

Ezt is szeretjük