Váratlanul előbuggyant Adriana Lima mellbimbója
A gyönyörű brazil bombázó akaratlanul tette közszemlére bal mellét, a pikáns fotó pedig pillanatok alatt bejárta a világot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adriana Limát egy divatbemutatón kapták lencsevégre, ahol a divattervező lenyűgöző ruhakölteményének köszönhetően akaratlanul is sikerült közszemlére tennie bal mellét és aprócska, de hegyes mellbimbóját!


A gyönyörű brazil szupermodell talán tudatában sem volt annak, hogy milyen elképesztő és bikavadító magánprodukcióval ajándékozta meg a világot.

Érthető, ha a fotó azonnal körbejárta a világot, hiszen a pajzán villantáson túl Lima démoni tekintete is kellőképpen izgató!

Tinédzserkorában fedezték fel

Adriana Lima 15 éves korában első helyen végzett a Ford által rendezett Brazília Szupermodellje szépségversenyen, egy évvel később pedig a második lett A világ szupermodellje versenyen.

Már ilyen fiatalon felfigyeltek rá, nem sokkal később pedig a világ egyik legmenőbb ügynöksége, a New York-i Elite Modell Ügynökség kötött vele szerződést.

Állítása szerint nem olyan régen még szűz volt

Lima az elmúlt években azzal is nagy feltűnést keltett, hogy 2006-ban a GQ magazinnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy még szűz, és csak a házasság után fog majd szeretkezni.

Februárban aztán megérkeztek a hírek, hogy Lima szerb kosárlabdajátékos szerelmével, Marko Jaric-csal az oltár elé állt egy titkos ceremónia keretében! Ezen túl idén júniusban Salvadorban szerettek volna egy extravagáns nyilvános esküvőt.

Ám ezt végül elhalasztották 2009 végére, amikor is mindkettejük szülővárosában megismétlik az ünnepi eseményt.

Ezt is szeretjük