Részeg furikázáson kapták Adrian Pasdart
Adrian Pasdar, a Hősök Nathan Petrellije ezúttal nem repkedett, hanem száguldozott, némi alkohollal feltankolva.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a sorozatok hőseit a rajongók hajlamosak feddhetetlennek hinni, azért ez közel sincs így - még akkor sem, ha egy Hősök-sztárról van szó. A legfrissebb hírek szerint ugyanis nem mást kaptak részeg száguldozáson, mint a Hősök repülő emberét, azaz a Nathan Petrellit játszó Adrian Pasdart.

A kaliforniai autópálya-rendőrség állítólag január 27-én, szerdán, kevéssel hajnali három óra előtt állította félre a 44 éves színészt, mivel azt észlelték, hogy eléggé kacskaringósan igyekszik előrejutni az autópályán - olyannyira, hogy ide-oda csúszkált a sávok között. És mindezt 150 kilométer/órás sebességgel!

Megvárták, míg kijózanodik

Nem csoda, hogy a rendőrök - főleg miután csak úgy dőlt az alkoholszag a kocsijából, ám a színész nem volt hajlandó belefújni a szondába - bevitték a legközelebbi őrsre. A Los Angeles-i megyei seriffhivatal szerint józanodás után, reggel fél kilenc körül engedték csak haza, 15 ezer dolláros - közel hárommilió forint - óvadék ellenében.

Ugyan erőszakhoz most nem folyamodott, Pasdarnak nem ez volt az első botránya. 2007 októberében például annyira bedühödött azon, hogy egy idegen mocskos szavakkal illete feleségét, Natalie Maines énekesnőt, hogy egy jó nagyot behúzott a pasasnak.

Verekedett a nejéért

- A pasi azt mondta nekem: „Cseszd meg a nejeddel együtt”, és hát nem tudtam türtőztetni magam. Nekilöktem a kerítésnek, mire ő elesett. Persze erre nem vagyok büszke, de megint megtenném, ha arról lenne szó - mesélte az eset után a színész.

Az 1965-ös színész már a nyolcvanas évek közepe óta forgat, a közönség olyan filmekben és sorozatokban láthatta, mint a Top Gun, a Carlito útja, illetve a Született feleségek vagy az Amynek ítélve.

De a hírnevet kétségkívül Nathan Petrelli szerepe hozta meg számára. Talán kevesen tudják, de a sztár imád zenélni, tagja a Band from TV bandának, mely tévésztárokból verbuválódott. Nejével 2000-ben házasodtak össze, azóta két gyermekük született.
Ezt is szeretjük