Börtönbüntetésre ítélték Britney egykori pasiját, Adnan Ghalibot
Adnan Ghalib lesifotós februárban gázolt, majd távozott a helyszínről, a bíróság egyáltalán nem volt elnéző.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adnan Ghalib feltehetően egyike lenne a Hollywoodban hiénaként leselkedő tucatnyi névtelen lesifotósnak, ha nem csavarja el 2007 decemberében az éppen mélyponton lévő Britney Spears fejét.

Kapcsolatuk alaposan meglepte a közvéleményt, hiszen nem igazán jellemző az álomgyárban, hogy a sztárok egy-egy rájuk vadászó lesifotóssal kezdenek.

Megdöbbentő találgatások

Viszonyuk kapcsán olyan megdöbbentő spekulációk is napvilágot láttak, melyek szerint Britney Stockholm-szindrómában szenved, aminek lényege, hogy a fogoly érzelmileg kötődni kezd fogvatartójához.

A jelek szerint azonban Britney egykori pasijainak nincs valami nagy szerencséje.

Kevin Federline például olyan ormótlanná hízott, hogy jövőre egy valóságshow keretében fog lefogyni, Adnan Ghalibot pedig a közelmúltban börtönbüntetésre ítélték.

A 37 éves lesifotós idén február 11-én gázolt el egy férfit, aki egy távoltartási kérelmet próbált meg neki átnyújtani, majd a balesetet követően elhajtott a helyszínről.

A bíróságon Ghalib bűnösnek vallotta magát, büntetése pedig semmiképp sem nevezhető enyhének.

Szigorúan elítélték

Britney expasiját ugyanis 45 nap börtönbüntetéssel sújtották, ezenfelül 36 hónap próbaidőt kapott, illetve 52 hetes dühterápián kell részt vennie, és még 45 nap közmunkára is számíthat.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Jane Robinson, a Los Angeles-i ügyészség szóvivője elmondta, hogy Adnan Ghalibot azonnal őrizetbe vették, miután pénteken a bíróság meghozta ügyében a döntést.
Ezt is szeretjük