Adele friss fotói miatt aggódnak a rajongók - Az énekesnő nagyon lefogyott
Újra alakja miatt vált a kommentelők céltáblájává Adele.

adele-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele tavaly októberben kápráztatott el mindenkit látványos átalakulásával, a rapper, Drake születésnapi buliján szinte rá sem lehetett ismerni az egykor gömbölyded idomokkal hódító énekesnőre. Legújabb képei is nagy port kavartak, rajongói elkezdtek aggódni érte, mert szerintük túlzásba vitte a fogyókúrát.

Anguilla szigetén strandolt, ekkor kapták lencsevégre egy lenge, pöttyös ruhában, a képek láttán sokan elkezdték kritizálni alakját, rengetegen úgy gondolják, hogy átesett a ló túloldalára. 

 A 31 éves sztárt így kritizálta egy rajongó a Twitteren: „Ez Adele? Valaki azonnal etesse meg, csont és bőr, nagyon egészségtelenül néz ki! Aggódnunk kellene érte szerintem…” míg mások csak annyit írtak, „sovány legenda”.

Voltak, akik megvédték a Rolling in The Deep című sláger énekesnőjét, és inkább arra voltak kíváncsiak, milyen módszerrel lett ennyire karcsú. Adele-t sohasem érdekelték az utálkozó kritikák, most sem veszi zokon, hogy belekötnek alakjába, hiszen remekül érzi magát a bőrében.

Vékonyságát rendszeres sportolással érte el, személyi edzője pedig nem más, mint Robbie Williams felesége, Ayda Field, aki megszerettette vele az edzőtermek világát.

Életmódot is váltott, aminek következtében le kellett mondania pár kedvencéről, legnehezebben az angolok kedvenc italától, a teától vált meg, amiből hajdanán tíz csészét is elfogyasztott egy nap alatt, természetesen cukorral. 

Az aranytorkú énekesnő a Karib-térségben pihent, két kollégája, James Corden és Harry Styles társaságában. Rajongói lázba jöttek a hír hallatán, hiszen sokan arra tippeltek, hogy a közös vakáció alatt egy új dalon vagy produkción dolgoznak az előadók. 

Jessica Simpson 45 kilós fogyása

Képes összeállításunkban megmutatjuk a leglátványosabb sztárfogyásokat.

Ezt is szeretjük