Adele testhezálló estélyiben mutatta meg karcsú alakját: 45 kilós fogyása után elképesztően néz ki
Adele teste így átalakult a fogyása után.

adele-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele pénteken és szombaton a londoni Hyde Parkban adott nagykoncertet, mindkét bulijára óriási volt a közönség, sőt még világsztárok is kíváncsiak voltak az élő performanszára, például Tom Cruise, Cameron Diaz, Natalie Portman és Cara Delevingne is részt vett az egyik fellépésén.

Adele teste így átalakult a fogyása után

A koncerteken nem csak csodálatos hangjával nyűgözött le mindenkit, hanem az egész lényével. A 34 éves énekesnő le sem tagadhatná, mennyire jól érzi magát a bőrében. Fogyásáról korábban már több alkalommal írtunk: amikor elkezdte karrierjét, a duci sztárok közé tartozott, először 2012-ben, kisfia születése után vált tudatosabbá, sokkal karcsúbb is lett, de továbbra is telt idomokkal hódított, majd 2019-ben tönkrement a házassága Simon Koneckivel, ezután a fogyókúrába és az edzésbe ölte minden energiáját.

Rengeteget edzett, a súlyzózásra és a funkcionális köredzésre esküszik, de sokat túrázik Los Angeles-i otthona körül, illetve a bokszot is szereti, írta meg a Women's Health magazin. Bár évekig azt pletykálták, hogy a sirtfood diétával fogyott le, Adele cáfolta ezeket a híreket, semmilyen extrém étrendet nem követett, egyszerűen kitartóan és keményen sportolt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bomba formában van Adele.

Ezt is szeretjük