Adele-t ezzel a zenésszel boronálták össze: az énekesnő maga vallott szerelmi életéről
Adele és Skepta szerelméről már tényként írtak a lapok, az énekesnő maga reagált minderre.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele és férje, Simon Konecki 2011-ben ismerkedtek meg, gyermekük, Angelo 2012 októberében született meg. Öt év együttlét után az életüket is összekötötték, ám 2019 áprilisában kiderült, hogy tönkrement a házasságuk. Ezután gyökeresen megváltozott az énekesnő élete, bánatában az edzésbe menekült, és szinte a felére fogyott.

2019 őszén több brit sajtóorgánum megírta, hogy a sztár és az angol rapper, zenész, Skepta között alakul valami. Tegnap a People magazin tényként közölte, hogy tényleg járnak egymással, az énekesnő Instagram-oldalán reagált a hírekre.

Adele reagált a Skeptával kapcsolatos pletykákra

Tavaly szeptemberben a The Sun arról értekezett, hogy a két zenész többször randizott már együtt, és a barátaik drukkolnak nekik, hogy összejöjjenek. A férfi 37. születésnapi buliján is részt vett, a közösségi oldalaikon is mind a ketten tettek olyan kommenteket egymás felé, amelyek arra utalhattak, hogy tényleg összejöttek. Nem 2019-ben ismerkedtek meg, régóta jó viszonyt ápolnak egymással. Skepta 2016-ban az ES Magazine-nak adott interjújában megemlítette, hogy az énekesnő rendszeresen érdeklődik iránta. Sőt, ugyanebben az évben Adele még egy fotót is posztolt a férfiról Instagramjára.

Az amerikai People tegnap tényként közölte, hogy tényleg egy párt alkotnak, és egyre komolyabbá válik a kapcsolatuk. Ezekre a híresztelésekre Adele közösségi oldalán reagált azzal a fotóval, ami a Saturday Night Live forgatásán készült róla. A vele készült műsor a múlt hétvégén került adásba az Egyesült Államokban.

A poszt elején megemlítette, mennyire jól érezte magát az SNL forgatásán, köszönetet mondott azoknak az embereknek, akikkel együtt dolgozhatott, illetve a szeretteinek is hálálkodott. Az amerikaiaknak sok sikert kívánt a közelgő választásokra, és boldog halloweent kívánt mindenkinek, ezután jött a nagy csavar.

"Most visszavonulok a barlangomba, hogy az a (szingli) macskás nő legyek, aki vagyok!" - fogalmazta diplomatikusan.

Ezzel az egy mondattal pontot tett a híresztelések végére, az énekesnő életében egyelőre még sincs új szerelem a láthatáron. 

Rebel Wilson és jóképű párja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Rebel Wilson új kedvese, Jacob.

Ezt is szeretjük