Adele először posztolt közös fotót új párjával: ez a férfi hódította meg az énekesnő szívét
Adele az Instagramra posztolt egy közös fotót szerelmével.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele magánélete az elmúlt években került válságba, 2019-ben ment tönkre a házassága Simon Koneckivel, a férfinak még egy fiút is szült 2012-ben, aki az Angelo nevet kapta.

Az utóbbi két évben csak a pletykák mentek arról, hogy az énekesnő kivel van együtt, egy darabig a brit rapperrel, Skeptával hozták hírbe, de a két sztár sosem erősítette meg ennek hírét. Idén júliusban fotózták le először Rich Paul sportügynök társaságában. Több lap ezután tényként közölte, hogy egy párt alkotnak, az énekesnő az Instagram-oldalán egy közös képükkel jelentette be, hogy tényleg együtt vannak.

Adele és párja közös fotója

A hétvégén egy Los Angeles-i privát gálán vettek részt kettesben, az eseményen még egy közös kép is készült róluk, amit Adele a közösségi oldalára is feltöltött. Rich Paul büszkén pózolt az énekesnő oldalán.

adele-palija
Fotó: Instagram/Adele

Míg az énekesnő a zeneiparban, addig Rich Paul a sport területén vált befolyásos emberré. Az idén 40. szülinapját ünneplő férfi a Klutch Sports Group alapítója, olyan sztárkosarasok ügynöke, mint LeBron James, Ben Simmons vagy Trae Young.

Clevelandben született, bár sportolói karrierre vágyott, sajnos túl alacsony volt ahhoz, hogy kosaras legyen belőle, írta meg a The New Yorker magazin. 2002-ben találkozott LeBron Jamesszel egy reptéren, Paul akkoriban vintage kosaras mezeket árult, és az a felső, ami akkor aznap volt rajta, teljesen lenyűgözte a kosarast. Így elegyedtek beszélgetésbe, majd rájöttek, sok közös van bennük, és gyorsan bekerült a sportoló belső körébe. A  Creative Artists Agency munkatársa lett, ahol szintén kiváló kapcsolatokat alakított ki magának.

Clevelandből eljutott Beverly Hillsbe, mivel sok hírességet megismert, valószínűleg így került közelebbi kapcsolatba Adele-lal. Arról nem írtak a lapok egyelőre, hogyan szerettek egymásba.

A rajongók örülnek, hogy Adele a válása után ismét megtalálta a boldogságot, sokan drukkolnak annak is, hogy végre egy új albummal örvendezteti meg a világot. Szinte nincs olyan Instagram-képe, amely alatt ne azt kérdeznék tőle, mikor jelenik meg az új lemeze. Legutolsó albuma, a 25 2015-ben jelent meg, azon a Hello című dala igazi örökzöld slágerré nőtte ki magát. 

A The Mirror információi szerint az év végén jelenik meg a negyedik lemeze, a rajongók még karácsony előtt hallhatják az új dalokat. A legújabb spekuláció szerint valamikor novemberben jön majd ki a friss album.

Lady Gaga és édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Lady Gaga édesanyja.

Ezt is szeretjük