Adele friss fotója - 44 kilós fogyása után ilyen szexi mer lenni
Adele-ra már alig lehet felismerni a 44 kilós fogyása után.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele még telt idomokkal vált híressé, ám miután édesanya lett, fogyókúrába kezdett, akkor sikerült is pár kilótól megszabadulnia, ám 2019-ben még látványosabb átalakuláson esett át.

Ebben sajnos közrejátszott magánéleti probléma is, ugyanis férjével, Simon Koneckivel tönkrement a házasságuk. Azért, hogy elterelje a gondolatait, még több energiát fektetett bele az edzésbe. Eddig összesen 44 kilótól sikerült megszabadulnia.

Adele fantasztikusan néz ki

Az énekesnő az elmúlt években a háttérbe vonult, nem jelenik meg vörös szőnyeges eseményeken, illetve a közösségi oldalaira is csak ritkán tölt fel magáról egy-egy friss fotót. Vasárnap éjjel viszont ellátogatott Jay-Z és Beyoncé privát Oscar-afterpartijára, ahol Kinga Rusin televíziós műsorvezetővel pózolt együtt.

adele-lefogyott
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary, Instagram/Kinga Rusin

Adele egy irtó dögös, leopárdmintás ruhában volt, ami remekül állt neki. Pár évvel ezelőtt még nem mert volna ennyire szexi darabot viselni. Az állatmintás ruhák a kedvencei lettek, tavaly ősszel egy halloweeni bulin is hasonló szettben volt.

A People magazinnak egy az énekesnőhöz közel álló forrás elmondta, hogy Adele elsősorban nem a külsőségek, hanem az egészsége miatt akart változtatni az életmódján. A sport mellett az étrendjét is megváltoztatta. Bár 2019-ben még csak 23 kilós fogyásról írtak a lapok, ám a sztár az egyik rajongójának 2020 januárjában azt állította, hogy már körülbelül 44 kilótól sikerült megszabadulnia.

Susan Boyle átalakulása

Susan Boyle-ra ma már rá sem ismernél, úgy átalakult az angol énekesnő. Friss fotóit agyondicsérik rajongói.

Ezt is szeretjük