Kiderült! Ezek a sztárok ülnek majd a The Voice mentori székeibe
Adam Levine harmadjára is elvállalta, hogy segít megtalálni Amerika legjobb hangját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A holland licenszen alapuló The Voice tehetségkutató műsor amerikai változatának zsűrije a harmadik évadban is változatlan: az ítészi székeket szeptembertől újra Adam Levine, Cee Lo Green, Christina Aguilera és Blake Shelton foglalják el.

Adam a The Voice zsűrijében
A négy ítész
Adam a Maroon5 új videoklipjének, a Payhone-nak a forgatásán

A választás egyébként nem meglepő: Adam már az első széria során bizonyított, csapata egyik versenyzője, Javier Colon nyerte meg a verseny döntőjét.

Félt a sármőr skatulyától

A szexi énekesről kiderült, hogy nem mindennapi ok miatt vállalta el az Amerikában egyre népszerűbbé váló tehetségkutató műsor mentori feladatát.

- Úgy éreztem, kicsit félreértelmezik a személyemet. Nem akartam, hogy úgy ismerjenek, mint a jó srácot, aki dögös csajokkal randizik, [...] kicsit egyensúlyba akartam hozni a dolgokat. A műsorban legalább azt is látják az emberek, hogy nem csak egy üresfejű énekes vagyok - fejtette ki a Digitalspy-nak.

Sőt, a 33 éves sztár azt is elmondta, hogy félelmei mellett az is közrejátszott, hogy a Maroon5 harmadik lemeze rosszabbul fogyott a vártnál és kicsit fel akarta pörgetni az eladásokat a folyamatos médiajelenléttel.

Életveszélyes helyzetbe került

A The Voice harmadik szériájának előkészületeivel egy időben új videoklipet is készített a Maroon5. A Payphone forgatása során Adam komoly veszélyben volt, hiszen egy szimulált bankrablásba keveredett és egy autós üldözésben is részt vett. Szerencsére néhány karcolással megúszta a jeleneteket.

Az énekes egyébként nemrégiben szakított Anne Vyslatsyna fehérneműmodellel, majd hamarosan egy barna szépség oldalán talált vigaszt. A szerencsés hölgy pedig nem más, mint Behati Prinsloo - aki korábban Vyslatsyna egyik barátnője volt.

Az NBC-n szeptember 9-től látható harmadik évaddal közel egy időben indul a The Voice magyar változata is. Ugyan a mentorok nevét mostanáig még nem hozták nyilvánosságra, több pletyka is szárnyra kapott arról, hogy Ákos lenne az egyik ítészjelölt. Ezt azonban a magyar művész határozottan cáfolja.

Ezt is szeretjük