Kidobta pasiját a meleg Adam Lambert
Adam Lambertet az American Idollal ismerte meg a világ, a meleg sztárért egyaránt rajonganak a csajok és a pasik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyot fordult a világ, amióta Adam Lambert először színpadra lépett a American Idol nyolcadik évadában, idén márciusban. Bár a 27 éves énekes csak másodikként végzett a tehetségkutató műsorban, úgy tűnik, ő az Idol legnagyobb nyertese.

Pár hónapja még dúlt a szerelem

Lambert hihetetlen népszerűségre tett szert már a televíziós szereplés során is - fiatal lányok ezrei kezdtek rajongani érte, akiket az sem érdekelt, hogy kedvencük sosem titkolta melegségét.

Így aztán hiába kerültek elő leleplezőnek szánt fotók róla és kedveséről, a lakberendezőként dolgozó Drake LaBry-ról, amint kéz a kézben sétálgatnak és nyílt színen csókolóznak, ez cseppet sem akadályozta karrierje szárnyalását.

Karrier vagy magánélet

Fordítva azonban ugyanez már nem mondható el: ahogy ugyanis  az énekes egyre sikeresebb lett, úgy hanyagolta el mind jobban párját. Először az American Idol Summer Tour töltötte ki idejét, aztán gőzerővel munkálkodni kezdett nemrég megjelent új albumán, a For Your Entertainment címűn. Ráadásul a hatalmas kasszasikernek ígérkező 2012 film főcímzenéjének előadását is jó érzékkel Lambertre bízták.

Így nem meglepő, hogy a legfrissebb hírek már arról szólnak, kapcsolatuk nem állta ki az idő és a hírnév próbáját. Természetesen a US magazin értesülései szerint LaBry-jal továbbra is barátok maradnak, de jelenleg mindkettőjüknek be kellett látniuk, Lambert életébe most nem fér bele egy normális kapcsolat.

Régi motoros a zeneiparban

Bár a tehetségkutató műsorok résztvevőit gyakran szkeptikusan fogadják a kritikusok, mondván, a semmiből válnak hirtelen híressé, Adam Lambert már tízéves kora óta a szakmában van. Tinédzserként a San Diegó-i Lyceum Theatre tagjaként a leghíresebb musicalekben - Sakk, Hello, Dolly!, Camelot, Grease, Peter Pan - mutathatta meg tehetségét.

Emellett turnézott több kisebb társulattal is, 2004-től pedig rendszeresen fellépett a népszerű Los Angeles-i Upright Cabaret színpadán.
Ezt is szeretjük