Csúnya pattanások éktelenkednek a csinos Aaron Carter arcán
Bizony, nem könnyű dolog sztárnak lenni, az ezzel járó stressz és a léha életmód lesújtó hatású lehet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Aaron Carter, amerikai énekes és hivatásos szívtipró éppen betöltötte a 21. életévét. Ám úgy tűnik, bőre nem hajlandó tudomást venni róla, hogy gazdája már túl van a kamaszkoron.

Mi állhat a pattanások hátterében?

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a nemrégiben készült közeli fotók. Aaron gyulladt pattanásokkal teli arca valószínűleg kevéssé dobogtatja meg a tini rajongók szívét.

Elképzelhető, hogy a Backstreet Boysszal befutott Nick Carter öccse nem fordít kellő figyelmet a külsejére? Netán a sok színpadi smink viseli így meg a szőke híresség bőrét? Ki tudja.

Az azonban tény, hogy a kisebbik Carter bizony nem veti meg a drogokat. Közel egy éve marihuánafogyasztáson kapták a rendőrök, amikor Cadillacjével jelentősen túllépte a sebességhatárt.

Családi balhék és drogozás

Egyébként az sem zárható ki, hogy a tivornyák oka nem más, mint testvéri féltékenység. Aaronnak valóban nem lehet könnyű úgy élnie, hogy mindenki csak a híres Nick Carter öccseként emlegeti.

A pletykák szerint családjában a pénz is központi szerepet játszik, ugyanis a szülők előszeretettel vettek le súlyos összegeket csemetéik bankszámlájáról.

Mindezek ismeretében nem csodálkozhatunk azon, hogy Aaron arcán efféle szépséghibák éktelenkednek. Hiszen a sok stressz és az önpusztító életmód a sztárok bőrét sem kíméli.

Korábban Aaron randizgatott a tinibálvány Lindsay Lohannel és Hilary Duff-fal, majd miután bátyja szakított Paris Hiltonnal, a botrányhősnőt is megkörnyékezte. A zenei életen kívül neve a Sabrina, a tinédzser boszorkány és A hetedik mennyország című sorozatokból lehet ismerős.

Énekesként sem tétlenkedik, hiszen idén májusban szivárogtatta ki következő albumáról az I Ain't Gonna Take No More című számát. De azért továbbra is Nick Carter öccse maradt.

Ezt is szeretjük