A legkívánatosabb női sztártestek - A nők szerint!
Te kivel cserélnél?
A női olvasók döntöttek, kinek a testét választanák: a formás szépségek leverték a csontos celebeket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Daily Mail brit bulvárlap felmérése olyan nőies idomú színésznők, nem egyszer sztármamik diadalával zárult, akik nem csupán a szemnek, de a léleknek is tetszenek, mivel elérhető mintát állítanak a kilókkal és önbizalomhiánnyal küzdő hölgyek elé.

Nézzük is meg közelebbről, kivel cserélnének azonnal testet az átlagnők, kik vezetik a legkívánatosabb női sztártestek listáját, és kik lettek az utolsók!

A dobogósok: Kate Winslet, Kelly Brook, Halle Berry

Kate Winslet

A rögtönzött közvélemény-kutatás meglepően pozitív eredményt hozott. A kiemelkedően magas szavazatokat kapott érmes helyezett ugyanis három igazi, női domborulatairól híres, természetes szépségű színésznő lett, míg a piszkafa modellek és plasztikázott celebhölgyek hátulról zárták a sort.

A 34 éves angol Kate Winsletet sokszor, sokféleképpen kitüntették már, de valószínűleg az alakját dicsérő megjegyzéseknek is örül - az Oscar-díj mellett. Az egyszerűségéről híres, kétgyermekes sztármamira kétezer nő adta le voksát, mellyel azonnal az élre ugrott, megelőzve több karcsúbb és fiatalabb hírességet is.

Winslet sosem tagadta, hogy a szüléssel rárakódott súlyokat bizony nem radírral, hanem kemény diétával és edzéssel tüntette el. De azt is tudja, hogy maradt még rajta mit fogni, mivel sosem volt annyira mazochista, hogy piszkafává fogyassza magát.

A szőke sztármami a műtétek és a botox nagy ellensége, amivel egy csapásra kivívta rajongói csodálatát és hollywoodi kolléganői rosszallását.

A színésznőre sokan tekintenek példaként, ezért kínosan ügyel magazinfotóira és nyilatkozataira, hogy még véletlenül se mutasson hamis képet magáról. A szimpatikus sztár és rendező férje, Sam Mendes két gyermeket nevelnek, a kilenc éves Miát és a hat  éves Joe-t. Winslet jelenleg az HBO Mildred Pierce című minisorozatának forgatására készül.

Kelly Brook

A britek bombázója, a harminc éves Kelly Brook alig egy százalékkal maradt le híres honfitársnőjétől. Az ezüstérmes szépség szintén a formás, mellben erős nők táborát gyarapítja, és - bár tinédzserkorától modellkedett - már ránézésre sem az az önsanyargató típus. Impozáns, 75 D kosaras domborulatait Triumph-kebelcsodaként, címlaplányként, vetélkedő versenytáncosaként és zsűritagként is megvillantotta már.

Újabban színpadi és filmes szerepekben tűnik fel - idén például a Piranha című horrorban -, de népszerűsége ellenére is a legtöbben butácskának tartják.

Kelly Brookban mindenki csak a csinos barnát látja

Brook tisztában van az emberek előítéletével, de nem izgatja magát miatta. Büszke rá, hogy 16 éves kora óta maga keresi a kenyerét, és több fronton is megállta a helyét. A csinos sztár vidámsága és őszintesége a rögbijátékos Danny Ciprianit is elbűvölte. A közel két éve tartó románc úgy tűnik, mostanra fordult komolyra, a formás szépség ugyanis egyre többször célozgat rá, hogy készen áll a feleség- és anyaszerepre.

Halle Berry

Az angol szépségek mögött harmadikként egy amerikai sztármami lett a dobogós, a 43 éves, tökéletes homokóra alakkal megáldott Halle Berry. Az Oscar-díjas színésznőnek, úgy tűnik, csak jót tettek az évek és a testi-lelki érés. Szakmailag kiteljesedett, és magánemberként is boldogságra lelt a 34 éves modell-félisten, Gabriel Aubry mellett. Szépségének titka tehát a kiegyensúlyozott élet és a boldogság, persze a csokibőrű díva nem csupán a lelkével, a testével is törődik.

- Én egész életemben diétáztam, mivel cukorbeteg vagyok. Szóval a cél nálam az, hogy egészséges maradjak, és ne kössek ki kórházban. A mai napig ügyelek az étkezésemre, tornázom, és sok vitamint szedek - árulta el szépségének titkát a Harper’s Bazaarnak adott interjújában.

A Happily Ever After című vígjátékra készülő színésznő egyébként csak a házasságtól zárkózik el, az újabb gyerekvállalástól nem. Párjával együtt mielőbb szeretnének egy kistestvért a hamarosan két éves Nahla mellé.

Dús idomú középmezőny: Cheryl Cole, Beyoncé, Megan Fox

A dobogós hölgyeket a szavazatok alapján megint csak formás, nőies nők követik, akik szintén az életet élvező, magabiztos nőtípust testesítik meg.
Ashley Cole brit focista szépséges neje, az énekesnő Cheryl Cole úgy tűnik, külsejét tekintve is nagy favorit. A csinos előadónak nehéz éve volt férje tavalyi kicsapongása miatt, de a közvélemény végig az ő oldalán állt. Hosszú mosolyszünet után végül visszafogadta csalfa hitvesét, sőt, kettőjük örök szerelmét Brit Awards-nyertes új albumának 3 Words című dalában is megénekelte - bár a legfrissebb hírek már ismét a válásukról szólnak.

Mindenesetre a vega szépség a munkába menekül a gondok elől: tavasztól a Black Eyed Peas-szel indul európai turnéra.A dús idomú Beyoncé ezzel szemben épp most készül hosszabb pihenőre: az idei hat Grammy-jének besöprése után visszavonul, hogy kizárólag a tanulásnak, művészeti képzéseknek és férjurának, Jay-Z-nek szentelje idejét.

Az első hat helyet a nőiesen formás hírességek uralják

Előtte azonban még reklámozta kicsit Heat névre keresztelt új parfümét, melyet a szemfüles díva jókor időzítve, épp sikerei csúcsán dobott piacra.
A hatodik helyen végzett Megan Foxnak is nagyon fut a szekér, a Transfomers dúskeblű csillagának 2011-ig betelt a naptárja, nem csoda, hogy a 23 éves újdonsült szexszimbólummal sok nő cserélne. A bővérű szépséget idén a Jennifer’s Body című bizarr tinihorrorban láthatjuk.

Elrettentő példák: Victoria Beckham, Kate Moss, Katie Price

Az utolsó három hölgyemény, bármennyire is karcsú és trendi, nem nyerte el az átlagnők tetszését. A siralmasan kevés, egy százaléknyi szavazatot összekaparó sztárok végletekbe hajló, szürreális kinézete, úgy tűnik, cseppet sem követendő vágyálom a kilóikkal küzdő nők számára.
A 35 éves Victoria Beckham hiába divatikon, nincs miért irigyelni, mivel a háromgyerekes sztármami csontos modellalakja nyilvánvaló koplalás eredménye.

A focistafeleség épp 2010-es őszi-téli kollekcióját népszerűsíti New Yorkban, míg férjura Milánóban rúgja a bőrt. A 36 éves Kate Moss szintén nem az a tipikus pozitív példa. Úgy tűnik, a hétköznapi nőknek cseppet sem imponál kiélt arca, mely állandó tivornyáról és láncdohányzásról árulkodik

Egészségtelenül csontos és műtétektől eltorzult alakjukra senki se vágyik

Bár nem kapkodnak már úgy érte a tervezők, a Longchamp luxustáska-kollekciójával, melyhez nemrég nevét adta, az egygyerekes szupermodell idén is szépen fog kaszálni.

A vesztesek csapatához végezetül a botrányairól elhíresült brit bulvárhősnő, Katie Price is felzárkózott, aki jelenleg mézesheteit tölti friss hitvesével, a ketrecharcos és színész Alex Reiddel, miután hosszas hercehurca után elvált Peter André énekestől. A 31 éves agyonműtött modell három gyerek, a hét éves Harvey, a négy éves Junior és a két éves Princess anyukája, de se nőként, se anyaként nem tartják mérvadónak.

Ezt is szeretjük