A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most
Van, aki még mindig az élvonalban van, és akad, akinek már csak a nosztalgia jut.

Dia

 	Take That - 1990-1996 	1990-ben alakult a sikeres brit fiúbanda. Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen és Robbie Williams, az öt sármos fiatalember ostromolta a slágerlistákat és a rajongó hölgyek szívét.

Take That - 1990-1996

1990-ben alakult a sikeres brit fiúbanda. Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen és Robbie Williams, az öt sármos fiatalember ostromolta a slágerlistákat és a rajongó hölgyek szívét.

Dia

 	Take That - 2005 óta 	Bár a banda minden tagja szólókarrierre váltott, 2005-ben ismét összeálltak. Azóta több albumot is piacra dobtak, és élő koncertek sorával örvendeztették meg kitartó rajongóikat.

Take That - 2005 óta

Bár a banda minden tagja szólókarrierre váltott, 2005-ben ismét összeálltak. Azóta több albumot is piacra dobtak, és élő koncertek sorával örvendeztették meg kitartó rajongóikat.

Dia

 	Robbie Williams 	Robbie Williams volt az, aki szólóban is világhírű lett. Az 1974-es születésű sztár magánélete a drogos mélypontok után Ayda Field színésznő oldalán rendeződött - 2010-ben házasodtak össze. 	Kapcsolódó címke: 	Robbie Williams »

Robbie Williams

Robbie Williams volt az, aki szólóban is világhírű lett. Az 1974-es születésű sztár magánélete a drogos mélypontok után Ayda Field színésznő oldalán rendeződött - 2010-ben házasodtak össze.
Kapcsolódó címke:
Robbie Williams »

Dia

 	Kevin Costner 	Az 1955-ös születésű színész a Farkasokkal táncolóval robbant be a filmvilágba a kilencvenes évek elején. A Több, mint testőr és a Robin Hood után pedig már senki sem kérdezgette többé, ki is az a jóképű pasi.

Kevin Costner

Az 1955-ös születésű színész a Farkasokkal táncolóval robbant be a filmvilágba a kilencvenes évek elején. A Több, mint testőr és a Robin Hood után pedig már senki sem kérdezgette többé, ki is az a jóképű pasi.

Dia

 	Sheryl Lee 	Az 1967-es szőke sztár játszotta a halott szépséget a kultikussá vált Twin Peaks sorozatban. Laura Palmer megformálója azóta inkább a Broadway színpadán bizonyított. Időközben kisfia is született azóta elvált férjétől.

Sheryl Lee

Az 1967-es szőke sztár játszotta a halott szépséget a kultikussá vált Twin Peaks sorozatban. Laura Palmer megformálója azóta inkább a Broadway színpadán bizonyított. Időközben kisfia is született azóta elvált férjétől.

Dia

 	Edward Furlong 	A helyes tinifiú az 1992-es Terminátor 2-vel lett ünnepelt gyerekszínész. Ezt követően képtelen volt ellenállni a drog és az alkohol csábításának, és züllött életet élt, többször volt már börtönben is.

Edward Furlong

A helyes tinifiú az 1992-es Terminátor 2-vel lett ünnepelt gyerekszínész. Ezt követően képtelen volt ellenállni a drog és az alkohol csábításának, és züllött életet élt, többször volt már börtönben is.

Dia

 	Backstreet Boys - 1993-2001 	A legsikeresebb csapata volt az öt amerikai srácból - Brian Littrell, Nick Carter, A.J. McLean, Howie Dorough és Kevin Richardson - verbuválódott banda. 	Pocakos mackó lett a Backstreet Boys kisfiús szívtiprójából »

Backstreet Boys - 1993-2001

A legsikeresebb csapata volt az öt amerikai srácból - Brian Littrell, Nick Carter, A.J. McLean, Howie Dorough és Kevin Richardson - verbuválódott banda.
Pocakos mackó lett a Backstreet Boys kisfiús szívtiprójából »

Dia

 	Backstreet Boys - 2006 óta 	A srácok 2006-ban újra összeálltak, Kevin Richardsont kivéve, aki inkább a családot választotta a karrier helyett. Az új BB tagjai maradtak ugyan a popnál, de előtérbe helyezték az élő zenei hangzást.

Backstreet Boys - 2006 óta

A srácok 2006-ban újra összeálltak, Kevin Richardsont kivéve, aki inkább a családot választotta a karrier helyett. Az új BB tagjai maradtak ugyan a popnál, de előtérbe helyezték az élő zenei hangzást.

Dia

 	X-akták 	A sci-fi műfaj újjáéledését köszönhetjük az 1993 és 2002 között futó X-aktáknak. David Duchovny és Gillian Anderson, azaz Mulder és Scully hátborzongató eseteit tévénézők millió követték figyelemmel.

X-akták

A sci-fi műfaj újjáéledését köszönhetjük az 1993 és 2002 között futó X-aktáknak. David Duchovny és Gillian Anderson, azaz Mulder és Scully hátborzongató eseteit tévénézők millió követték figyelemmel.

Dia

 	Cameron Diaz 	A modellből lett filmsztár az 1994-es Maszkban próbálta ki először, milyen is a színészi szakma. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Cameron Diaz élete képekben »

Cameron Diaz

A modellből lett filmsztár az 1994-es Maszkban próbálta ki először, milyen is a színészi szakma.
Kapcsolódó képgaléria:
Cameron Diaz élete képekben »

Dia

 	Spice Girls - 1994-2001 	Talán nem sokan gondolták, hogy az öt csinos brit leányzó - Geri Halliwell, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown és Melanie Chisholm - által megformált banda minden idők legsikeresebb csajcsapata lesz.

Spice Girls - 1994-2001

Talán nem sokan gondolták, hogy az öt csinos brit leányzó - Geri Halliwell, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown és Melanie Chisholm - által megformált banda minden idők legsikeresebb csajcsapata lesz.

Dia

 	Spice Girls - 2007 óta 	A retróhullám az időközben anyukává avanzsált bandatagoknak is kedvezett, ezért 2007-ben újra összeálltak.

Spice Girls - 2007 óta

A retróhullám az időközben anyukává avanzsált bandatagoknak is kedvezett, ezért 2007-ben újra összeálltak.

Dia

 	Vészhelyzet 1994-2009 	A Michael Crichton története alapján kreált kórházsorozat a chicagói - egyébként nem létező - County General Hospital baleseti sebészetének mozgalmas életét dolgozza fel. A széria rekordhosszú ideig, 15 évig volt képernyőn.

Vészhelyzet 1994-2009

A Michael Crichton története alapján kreált kórházsorozat a chicagói - egyébként nem létező - County General Hospital baleseti sebészetének mozgalmas életét dolgozza fel. A széria rekordhosszú ideig, 15 évig volt képernyőn.

Dia

 	Ross és Carter 	Ross doki, azaz George Clooney mára legalább olyan elismert rendező, mint színész. Noah Wyle egyelőre keresi az útját, bár a tévénézők többször is láthatták a Titkok könyvtára kalandfilm főszerepében.

Ross és Carter

Ross doki, azaz George Clooney mára legalább olyan elismert rendező, mint színész. Noah Wyle egyelőre keresi az útját, bár a tévénézők többször is láthatták a Titkok könyvtára kalandfilm főszerepében.

Dia

 	Féktelenül 	Annak ellenére, hogy mindketten filmeztek már a nyolcvanas években is, Keanu Reeves és Sandra Bullock az 1994-es akciófilmmel robbantak be a sztárvilágba.

Féktelenül

Annak ellenére, hogy mindketten filmeztek már a nyolcvanas években is, Keanu Reeves és Sandra Bullock az 1994-es akciófilmmel robbantak be a sztárvilágba.

Dia

 	Bullock és Reeves 	Keanu Reeves neve a Féktelenül óta leginkább a Mátrixból ismert, Sandra Bullock pedig visszatért a jól bevált romantikus komédiák világához. Ugyanakkor jó volt ismét együtt látni őket a 2006-os Ház a tónál szerelmespárjaként.

Bullock és Reeves

Keanu Reeves neve a Féktelenül óta leginkább a Mátrixból ismert, Sandra Bullock pedig visszatért a jól bevált romantikus komédiák világához. Ugyanakkor jó volt ismét együtt látni őket a 2006-os Ház a tónál szerelmespárjaként.

Dia

 	Jóbarátok 1994-2004 	A szitkomok legbájosabb terméke a hat fiatal New York-i életét bemutató Friends, azaz Jóbarátok. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross és Chandler kacagtató történeteit 63-szor jelölték Emmyre, emellett számtalan más díjat is bezsebeltek az alkotók.

Jóbarátok 1994-2004

A szitkomok legbájosabb terméke a hat fiatal New York-i életét bemutató Friends, azaz Jóbarátok. Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross és Chandler kacagtató történeteit 63-szor jelölték Emmyre, emellett számtalan más díjat is bezsebeltek az alkotók.

Dia

 	Rachel és Monica 	Az 1969-es születésű Jennifer Aniston és a nála öt évvel idősebb Courteney Cox az életben is barátságot kötöttek a Jóbarátok forgatása alatt. Aniston a keresztanyja a színésznő kislányának, Cocónak is.

Rachel és Monica

Az 1969-es születésű Jennifer Aniston és a nála öt évvel idősebb Courteney Cox az életben is barátságot kötöttek a Jóbarátok forgatása alatt. Aniston a keresztanyja a színésznő kislányának, Cocónak is.

Dia

 	Xena 	1995-től 2001-ig futott a harcos hercegnő kalandjait bemutató sorozat, Lucy Lawless-szel a főszerepben. Az 1968-as születésű, háromgyermekes színésznőre manapság kevesen ismernek rá, mivel a való életben szőke.

Xena

1995-től 2001-ig futott a harcos hercegnő kalandjait bemutató sorozat, Lucy Lawless-szel a főszerepben. Az 1968-as születésű, háromgyermekes színésznőre manapság kevesen ismernek rá, mivel a való életben szőke.

Dia

 	Ewan McGregor 	1996-ban a kultikussá vált Trainspotting főszerepében vált ismertté. Azóta rengeteg karaktert megformált már, a Moulin Rouge dalos szerepétől a Star Wars mozik fiatal Obi-Wan Kenobiján keresztül a Szex telefonhívásra könyvelőjéig.

Ewan McGregor

1996-ban a kultikussá vált Trainspotting főszerepében vált ismertté. Azóta rengeteg karaktert megformált már, a Moulin Rouge dalos szerepétől a Star Wars mozik fiatal Obi-Wan Kenobiján keresztül a Szex telefonhívásra könyvelőjéig.

Dia

 	Winslet és DiCaprio 	Az 1997-es év egyik nagy durranása volt a Titanic. Kate Winslet és Leonardo DiCaprio számos filmben bizonyították kivételes tehetségüket, 2008-ban, A szabadság útjaiban pedig újra összehozta őket a vászon.

Winslet és DiCaprio

Az 1997-es év egyik nagy durranása volt a Titanic. Kate Winslet és Leonardo DiCaprio számos filmben bizonyították kivételes tehetségüket, 2008-ban, A szabadság útjaiban pedig újra összehozta őket a vászon.

Dia

 	Buffy és Angel 	A kilencvenes évek népszerű tinisorozata volt a Buffy, a vámpírok réme. Főhősnője amellett, hogy vicsorgó szörnyeket ölt, különös vonzalmat táplált egy vámpír, Angelus iránt. 	Ilyen volt, ilyen lett: Sarah Michelle Gellar »

Buffy és Angel

A kilencvenes évek népszerű tinisorozata volt a Buffy, a vámpírok réme. Főhősnője amellett, hogy vicsorgó szörnyeket ölt, különös vonzalmat táplált egy vámpír, Angelus iránt.
Ilyen volt, ilyen lett: Sarah Michelle Gellar »

Dia

 	Boreanaz és Gellar 	David Boreanaz az Angel 2004-es befejezése óta egy másik sorozatban látható: a Dr. Csontban egy jóképű zsarut alakít. Sarah Michelle Gellar jórészt megmaradt a horrorfilmeknél. 	Ilyen volt, ilyen lett: David Boreanaz »

Boreanaz és Gellar

David Boreanaz az Angel 2004-es befejezése óta egy másik sorozatban látható: a Dr. Csontban egy jóképű zsarut alakít. Sarah Michelle Gellar jórészt megmaradt a horrorfilmeknél.
Ilyen volt, ilyen lett: David Boreanaz »

Dia

 	Sean Young 	Az Ace Ventura - Állati nyomozó és a Szárnyas fejvadász című mozik sztárja a nyolcvanas és kilencvenes években volt keresettebb színésznő Hollywoodban.

Sean Young

Az Ace Ventura - Állati nyomozó és a Szárnyas fejvadász című mozik sztárja a nyolcvanas és kilencvenes években volt keresettebb színésznő Hollywoodban.

Dia

	Gloria Estefan	A havannai születésű énekesnő számos platinalemezt és Grammy-díjat szerzett, slágerei hosszú hetekig vezették a slágerlistákat. 2003-ban jelentette be, hogy nem ad több önálló koncertet, legutóbbi lemeze 2007-ben jelent meg.

Gloria Estefan

A havannai születésű énekesnő számos platinalemezt és Grammy-díjat szerzett, slágerei hosszú hetekig vezették a slágerlistákat. 2003-ban jelentette be, hogy nem ad több önálló koncertet, legutóbbi lemeze 2007-ben jelent meg.

Dia


            	Tarkan
            	A török énekes 1972-ben született az NSZK-ban, majd 14 éves korában költözött haza családjával Törökországba. Itt indult el énekesi karrierje a Simarik című dallal, ami később világsláger lett.

Tarkan

A török énekes 1972-ben született az NSZK-ban, majd 14 éves korában költözött haza családjával Törökországba. Itt indult el énekesi karrierje a Simarik című dallal, ami később világsláger lett.

Dia


            	Richard Dean Anderson
            	Richard Dean Andersont a világ MacGyverként ismerte meg, majd szerepet kapott a Csillagkapu című sorozatban. A színész, bár soha nem nősült meg, ma már családapa, kislánya 1998-ban látta meg a napvilágot.

Richard Dean Anderson

Richard Dean Andersont a világ MacGyverként ismerte meg, majd szerepet kapott a Csillagkapu című sorozatban. A színész, bár soha nem nősült meg, ma már családapa, kislánya 1998-ban látta meg a napvilágot.

Dia


            	Lori Loughli
            	Lori Loughlin modellként kezdte pályafutását, de sikerei ellenére, inkább a színészet érdekelte. A világ a Bír-lak című sorozatból ismerhette meg, de ő játszotta a kritikus tömeg főszerepét is.

Lori Loughli

Lori Loughlin modellként kezdte pályafutását, de sikerei ellenére, inkább a színészet érdekelte. A világ a Bír-lak című sorozatból ismerhette meg, de ő játszotta a kritikus tömeg főszerepét is.

Ezt is szeretjük
Fotó: