Így néznek ki most a 80-as évek popsztárjai
Ki ne lenne kíváncsi, miként festenek az egykor hőn imádott énekesnők és zenészek?

Dia

 	Olivia Newton-John 	A Grease bájos Sandyje az idők során gyönyörű nővé érett. Az énekes-színésznő sikeresen legyőzte a mellrákot, azóta a karrierje építése mellett a rákellenes küzdelem aktív hirdetője is. 	Kapcsolódó cikk: 	Friss képeken az egykori szexikon! Olivia Newton-Johnra alig lehet ráismerni már

Olivia Newton-John

A Grease bájos Sandyje az idők során gyönyörű nővé érett. Az énekes-színésznő sikeresen legyőzte a mellrákot, azóta a karrierje építése mellett a rákellenes küzdelem aktív hirdetője is.
Kapcsolódó cikk:
Friss képeken az egykori szexikon! Olivia Newton-Johnra alig lehet ráismerni már

Dia

 	Jason Donovan 	A jófiúnak tűnő 1968-as ausztrál énekesről az idők során kiderült, hogy voltak drogos időszakai. Szerencsére azóta kimászott a gödörből, és többnyire musicalekben mutatja meg tehetségét.  	 	Kapcsolódó cikk: 	Így néz ki Jason Donovan, az egykori tinibálvány »

Jason Donovan

A jófiúnak tűnő 1968-as ausztrál énekesről az idők során kiderült, hogy voltak drogos időszakai. Szerencsére azóta kimászott a gödörből, és többnyire musicalekben mutatja meg tehetségét. 

Kapcsolódó cikk:
Így néz ki Jason Donovan, az egykori tinibálvány »

Dia

 	Nena 	A német popénekesnő négygyermekes anyukává avanzsált, de a zenélés még mindig fontos szerepet játszik életében. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Ez tényleg Nena? 50 fölött szexisebb, mint valaha a 80-as évek népszerű énekesnője »

Nena

A német popénekesnő négygyermekes anyukává avanzsált, de a zenélés még mindig fontos szerepet játszik életében.

Kapcsolódó cikk:
Ez tényleg Nena? 50 fölött szexisebb, mint valaha a 80-as évek népszerű énekesnője »

Dia

 	Boy George 	Nőies megjelenése szinte divatot teremtett az excentrikus sztárok között, később azonban teljesen belecsúszott a drogok poklába. 2009 januárjában börtönbe került, és bár négy hónappal később szabadon engedték, a botrányok azóta sem kerülik el. 	 	Kapcsolódó címke: 	Boy George »

Boy George

Nőies megjelenése szinte divatot teremtett az excentrikus sztárok között, később azonban teljesen belecsúszott a drogok poklába. 2009 januárjában börtönbe került, és bár négy hónappal később szabadon engedték, a botrányok azóta sem kerülik el.

Kapcsolódó címke:
Boy George »

Dia

 	Whitney Houston 	Az amerikai popcsillag hihetetlen szárnyalása után rászokott a drogokra, és bár egy időre sikerült megszabadulnia szenvedélyétől, a kokainnak nem sokáig tudott ellenállni. 2011-ben súlyos tüdőbetegséget állapítottak meg nála, 2012. február 11-én holtan találták Beverly Hills-i hotelszobájában. 	 	Kapcsolódó címke: 	Whitney Houston »

Whitney Houston

Az amerikai popcsillag hihetetlen szárnyalása után rászokott a drogokra, és bár egy időre sikerült megszabadulnia szenvedélyétől, a kokainnak nem sokáig tudott ellenállni. 2011-ben súlyos tüdőbetegséget állapítottak meg nála, 2012. február 11-én holtan találták Beverly Hills-i hotelszobájában.

Kapcsolódó címke:
Whitney Houston »

Dia

 	Rick Astley 	A basszbariton hangfekvésű énekessel kapcsolatban még mindig él az a városi legenda, hogy nem ő énekelt, hanem egy fekete előadó hangjára tátogott.

Rick Astley

A basszbariton hangfekvésű énekessel kapcsolatban még mindig él az a városi legenda, hogy nem ő énekelt, hanem egy fekete előadó hangjára tátogott.

Dia

 	Kylie Minogue 	Az ausztrál törpebombázó pályafutása során többször bebizonyította, hogy képes a csodálatos, vagy éppen meghökkentő megújulásokra - mind a szakmájában, mind a külsejét tekintve. 	 	Kapcsolódó címke: 	Kylie Minogue »

Kylie Minogue

Az ausztrál törpebombázó pályafutása során többször bebizonyította, hogy képes a csodálatos, vagy éppen meghökkentő megújulásokra - mind a szakmájában, mind a külsejét tekintve.

Kapcsolódó címke:
Kylie Minogue »

Dia

 	Dieter Bohlen 	A Modern Talking formáció fejhangú énekese az idők során producerré képezte ki magát, azóta több bandát és előadót is elindított a hírnév felé vezető úton. 	 

Dieter Bohlen

A Modern Talking formáció fejhangú énekese az idők során producerré képezte ki magát, azóta több bandát és előadót is elindított a hírnév felé vezető úton.
 

Dia

 	Samantha Fox 	Pajzán kebelcsodaként kezdte pályafutását, majd sikerült összecsiripelnie néhány slágerlistás dalt is. A szőkeség manapság már nem engedi pikáns helyzetben fotóztatni magát, de még mindig énekel.

Samantha Fox

Pajzán kebelcsodaként kezdte pályafutását, majd sikerült összecsiripelnie néhány slágerlistás dalt is. A szőkeség manapság már nem engedi pikáns helyzetben fotóztatni magát, de még mindig énekel.

Dia

 	Billy Idol 	A hidrogénezett hajú brit sztárnak a múltban komoly problémái voltak a drogokkal, de mára megszelídült. A színpadon azonban még mindig maga a megtestesült vadság.

Billy Idol

A hidrogénezett hajú brit sztárnak a múltban komoly problémái voltak a drogokkal, de mára megszelídült. A színpadon azonban még mindig maga a megtestesült vadság.

Dia

 	Thomas Anders 	A Modern Talking barna hajú tagjáról manapság kevesebbet hallani, pedig egykor sokan rajongtak a Nora-nyakláncos német szépfiúért.

Thomas Anders

A Modern Talking barna hajú tagjáról manapság kevesebbet hallani, pedig egykor sokan rajongtak a Nora-nyakláncos német szépfiúért.

Dia

 	Diana Ross 	A diszkókorszak nagyasszonya, a Supremes egykori énekesnője ma már fél évszázados zenei pályafutásra tekint vissza, slágereit pedig fiatalok és idősek egyaránt ismerik. 	 	Kapcsolódó címke: 	Diana Ross »

Diana Ross

A diszkókorszak nagyasszonya, a Supremes egykori énekesnője ma már fél évszázados zenei pályafutásra tekint vissza, slágereit pedig fiatalok és idősek egyaránt ismerik.

Kapcsolódó címke:
Diana Ross »

Dia

 	Morten Harket 	A norvég fiúcsapat, az A-ha énekese igazi jó pasi volt fiatalon, de még ötgyerekes apukaként is sármos. 	 

Morten Harket

A norvég fiúcsapat, az A-ha énekese igazi jó pasi volt fiatalon, de még ötgyerekes apukaként is sármos.
 

Dia

 	C.C. Catch 	Dieter Bohlen bájos holland származású felfedezettje hatalmas sikereket aratott Európában, ám amióta önállóan próbál elevickélni a szakmában, már nem igazán tud felkúszni a toplistákra.

C.C. Catch

Dieter Bohlen bájos holland származású felfedezettje hatalmas sikereket aratott Európában, ám amióta önállóan próbál elevickélni a szakmában, már nem igazán tud felkúszni a toplistákra.

Dia

Cindy LauperAz ugribugri énekesnő 1977 óta van a pályán, és azóta is szüntelenül lenyűgözi rajongóit életvidámságával és bohó megjelenésével.

Cindy Lauper

Az ugribugri énekesnő 1977 óta van a pályán, és azóta is szüntelenül lenyűgözi rajongóit életvidámságával és bohó megjelenésével.
Ezt is szeretjük
Fotó: