A 80-as évek legkedveltebb sztárjai régen és most
Régen a fél világ imádta őket, de ma már sokan feledésbe merültek.

Dia

 	Lucy 	Charlene Tilton a Dallas kezdetén mindössze 19 éves, bögyös szőkeség volt, sikerét Lucy-ként a sorozat utáni években sem sikerült felülmulnia, bár olykor-olykor feltűnik a képernyőn. 	Így néz ki most Charlene Tilton, azaz Lucy a Dallasból »

Lucy

Charlene Tilton a Dallas kezdetén mindössze 19 éves, bögyös szőkeség volt, sikerét Lucy-ként a sorozat utáni években sem sikerült felülmulnia, bár olykor-olykor feltűnik a képernyőn.
Így néz ki most Charlene Tilton, azaz Lucy a Dallasból »

Dia

 	Blazej doktor 	A Blazej doktort alakító Josef Abrhám a Kórház a város szélén című cseh sorozat révén vált ismertté Magyarországon. Az 1939-es születésű színész napjainkban is forgat hazájában.

Blazej doktor

A Blazej doktort alakító Josef Abrhám a Kórház a város szélén című cseh sorozat révén vált ismertté Magyarországon. Az 1939-es születésű színész napjainkban is forgat hazájában.

Dia

 	Emmanuelle 	A bájait kendőzetlenül a nézők elé táró Sylvia Kristel mindössze 22 évesen játszotta el az Emmanuelle-filmek csábos szirénjét. 2006-ban Nue, vagyis Meztelenül címmel megjelent önéletrajzi kötetében kíméletlenül őszintén vall szenvedélybetegségeiről és viszonyairól egyaránt.

Emmanuelle

A bájait kendőzetlenül a nézők elé táró Sylvia Kristel mindössze 22 évesen játszotta el az Emmanuelle-filmek csábos szirénjét. 2006-ban Nue, vagyis Meztelenül címmel megjelent önéletrajzi kötetében kíméletlenül őszintén vall szenvedélybetegségeiről és viszonyairól egyaránt.

Dia

 	Leia hercegnő 	Carrie Fisher 21 évesen került be a kultikus sci-fi, a Csillagok háborúja stábjába. Karrierjén nem igazán lendített a mozi sikere, de forgatókönyvíróként elismertté vált Hollywoodban. Ő írta például az Apáca show szövegét is. 	Carrie Fisher »

Leia hercegnő

Carrie Fisher 21 évesen került be a kultikus sci-fi, a Csillagok háborúja stábjába. Karrierjén nem igazán lendített a mozi sikere, de forgatókönyvíróként elismertté vált Hollywoodban. Ő írta például az Apáca show szövegét is.
Carrie Fisher »

Dia

 	Surda 	Ljubiša Samardžić, mindenki Surdája nemcsak a kávékultuszt erősítette hazánkban, de egy ideig mindenki olyan kockás kalapot akart hordani, mint a szerb Forró szél hőse.

Surda

Ljubiša Samardžić, mindenki Surdája nemcsak a kávékultuszt erősítette hazánkban, de egy ideig mindenki olyan kockás kalapot akart hordani, mint a szerb Forró szél hőse.

Dia

 	Pamela 	A Dallas Pamelája, Victoria Principal alaposan megváltozott az elmúlt évek alatt, bár ez többnyire második, plasztikai sebész ex-férjének köszönhető. 	Ilyen volt, ilyen lett: Victoria Principal »

Pamela

A Dallas Pamelája, Victoria Principal alaposan megváltozott az elmúlt évek alatt, bár ez többnyire második, plasztikai sebész ex-férjének köszönhető.
Ilyen volt, ilyen lett: Victoria Principal »

Dia

 	Isaura 	Lucelia Santosnak a Rabszolgasors-béli Isaura volt az első jelentősebb szerepe, amit több telenovella is követett. 2007-ben a Született feleségek brazil változatában játszott. 	Így néz ki most Isaura »

Isaura

Lucelia Santosnak a Rabszolgasors-béli Isaura volt az első jelentősebb szerepe, amit több telenovella is követett. 2007-ben a Született feleségek brazil változatában játszott.
Így néz ki most Isaura »

Dia

 	Sandokan 	Kabir Bedi, a maláji tigris azon kevesek közé tartozik, akik bollywoodi sztárból sikeres hollywoodi színészekké tudtak válni. Színészi érdemeit azzal is elismerték, hogy megválasztották az Oscar-díj sorsát eldöntő akadémiai bizottság tagjává. 	 

Sandokan

Kabir Bedi, a maláji tigris azon kevesek közé tartozik, akik bollywoodi sztárból sikeres hollywoodi színészekké tudtak válni. Színészi érdemeit azzal is elismerték, hogy megválasztották az Oscar-díj sorsát eldöntő akadémiai bizottság tagjává.
 

Dia

 	Kathleen Turner 	Kathleen Turner éppen 30 éves volt, amikor a Smaragd románcában eljátszotta a bájos írónőt a jóképű Michael Douglas oldalán. Karrierje egy ízületi gyulladás miatt derékba tört, a gyógyszerek miatt ugyanis súlyosan elhízott. 	Kathleen Turner »

Kathleen Turner

Kathleen Turner éppen 30 éves volt, amikor a Smaragd románcában eljátszotta a bájos írónőt a jóképű Michael Douglas oldalán. Karrierje egy ízületi gyulladás miatt derékba tört, a gyógyszerek miatt ugyanis súlyosan elhízott.
Kathleen Turner »

Dia

 	Starsky 	Paul Michael Glaser képzett színpadi színészként került a Starksy és Hutch stábjába. A zaklatott magánéletű sztár manapság sorozatok epizódszerepeiben tűnik fel. 	 

Starsky

Paul Michael Glaser képzett színpadi színészként került a Starksy és Hutch stábjába. A zaklatott magánéletű sztár manapság sorozatok epizódszerepeiben tűnik fel.
 

Dia

 	Hutch 	Az eredetileg zenészi karrierről álmodozó David Soul a Starsky és Hutch sikerét arra használta, hogy belevágjon a muzsikálásba. Miután leküzdötte az alkohol iránti folyamatos vágyát, Londonba költözött, és 2004-ben megkapta a brit állampolgárságot is.

Hutch

Az eredetileg zenészi karrierről álmodozó David Soul a Starsky és Hutch sikerét arra használta, hogy belevágjon a muzsikálásba. Miután leküzdötte az alkohol iránti folyamatos vágyát, Londonba költözött, és 2004-ben megkapta a brit állampolgárságot is.

Dia

 	Jockey 	A Dallas Jockey-ját alakító Larry Hagman a valóságban közel sem volt olyan ármánykodó, mint a népszerű szappanoperában. A sztár 2012. november 23-án halt meg.

Jockey

A Dallas Jockey-ját alakító Larry Hagman a valóságban közel sem volt olyan ármánykodó, mint a népszerű szappanoperában. A sztár 2012. november 23-án halt meg.

Dia

 	Don Johnson 	A sármos Miami bűnüldöző, Sonny Crockett bőrébe bújva színes öltönyeivel egycsapásra divatot teremtett, egyúttal újradefiniálta a macsó nyomozó fogalmát is. Nash Bridgesként szintén az igazságért harcolt, de immáron lányos családapaként vette üldözőbe a rosszfiúkat. Az ezredforduló óta azonban ritkán forgat, inkább családjára koncentrál.

Don Johnson

A sármos Miami bűnüldöző, Sonny Crockett bőrébe bújva színes öltönyeivel egycsapásra divatot teremtett, egyúttal újradefiniálta a macsó nyomozó fogalmát is. Nash Bridgesként szintén az igazságért harcolt, de immáron lányos családapaként vette üldözőbe a rosszfiúkat. Az ezredforduló óta azonban ritkán forgat, inkább családjára koncentrál.

Dia

 	Brooke Shields 	A gyerekmodellből lett színésznő nem sokat változott az eltelt évek alatt, egyedül talán dús szemöldöke ritkult meg egy kissé. A Kék lagúna bájos sztárja azóta anyukává avanzsált, de azért igyekszik színésznőként is helyt állni, bár sorozat-próbálkozásai - mint a Rúzs és New York - sorra bedőlnek.

Brooke Shields

A gyerekmodellből lett színésznő nem sokat változott az eltelt évek alatt, egyedül talán dús szemöldöke ritkult meg egy kissé. A Kék lagúna bájos sztárja azóta anyukává avanzsált, de azért igyekszik színésznőként is helyt állni, bár sorozat-próbálkozásai - mint a Rúzs és New York - sorra bedőlnek.

Dia

 	Luke Skywalker 	Mark Hamill karrierjén nem sokat lendített, hogy Luke Skywalkerként harcolt a sötét birodalom ellen a Csillagok háborúja trilógiában. Néhány Broadway-kiruccanás után animációk és videójátékok szinkronhangjaként tért vissza a köztudatba.

Luke Skywalker

Mark Hamill karrierjén nem sokat lendített, hogy Luke Skywalkerként harcolt a sötét birodalom ellen a Csillagok háborúja trilógiában. Néhány Broadway-kiruccanás után animációk és videójátékok szinkronhangjaként tért vissza a köztudatba.

Dia

 	Magnum 	A Hawaii-mintás inget nem sokan tudják méltósággal viselni, de Tom Selleck vitathatatlanul köztük van. Tarka, kigombolt ingje és az alatta feszülő szőrös mellkas a Magnum sorozat elmaradhatatlan kelléke volt. Ma már ritkán forgat, nyugodt, visszavonult életet él birtokán. 	Ilyen volt, ilyen lett: Tom Selleck »

Magnum

A Hawaii-mintás inget nem sokan tudják méltósággal viselni, de Tom Selleck vitathatatlanul köztük van. Tarka, kigombolt ingje és az alatta feszülő szőrös mellkas a Magnum sorozat elmaradhatatlan kelléke volt. Ma már ritkán forgat, nyugodt, visszavonult életet él birtokán.
Ilyen volt, ilyen lett: Tom Selleck »

Dia

 	Bud Spencer 	A szelíd bunyós, az olasz „nagy sárkány” feledhetetlen duót alkotott a huncut tekintetű Terence Hillel. Bár Carlo Pedersolinak született, és úszónak készült, végül mégis színészként lett közkedvelt. Terence Hillel közel húsz közös filmet forgattak a nyolcvanas-kilencvenes években. 	 

Bud Spencer

A szelíd bunyós, az olasz „nagy sárkány” feledhetetlen duót alkotott a huncut tekintetű Terence Hillel. Bár Carlo Pedersolinak született, és úszónak készült, végül mégis színészként lett közkedvelt. Terence Hillel közel húsz közös filmet forgattak a nyolcvanas-kilencvenes években.
 

Dia

 	Terence Hill 	Terence Hill és Bud Spencer nevét azok is ismerik, akik nem kimondottan rajongói a bunyós filmeknek. Az imádnivalóan kék szemű, eredetileg Mario Girotti néven született sztár mostanában visszavonultan él. Egy 2006-os tévéfilmet leszámítva csak a Don Matteo című sorozatban láthatták itthon a nézők. 	 

Terence Hill

Terence Hill és Bud Spencer nevét azok is ismerik, akik nem kimondottan rajongói a bunyós filmeknek. Az imádnivalóan kék szemű, eredetileg Mario Girotti néven született sztár mostanában visszavonultan él. Egy 2006-os tévéfilmet leszámítva csak a Don Matteo című sorozatban láthatták itthon a nézők.
 

Dia

 	Jennifer Grey 	Jennifer Grey a fergeteges sikerű, 1987-es Dirty Dancing révén lett világsztár, ahol Patrick Swayze oldalán megismerte a szerelmet és még táncolni is megtanult. Azóta nem nagyon hallottunk róla, 2010-ben viszont bekerült a Dancing With the Stars sztárjai közé. 	Csak a botox tartja össze Jennifer Grey arcát »

Jennifer Grey

Jennifer Grey a fergeteges sikerű, 1987-es Dirty Dancing révén lett világsztár, ahol Patrick Swayze oldalán megismerte a szerelmet és még táncolni is megtanult. Azóta nem nagyon hallottunk róla, 2010-ben viszont bekerült a Dancing With the Stars sztárjai közé.
Csak a botox tartja össze Jennifer Grey arcát »

Dia


            	Jean-Claude Van Damme
            	A belga származású sztár harcművészként kezdte, majd hamar a kamerák világába csökkent. A kidolgozott testű sztár az akciók világában mozog otthonosan, a könnyedebb filmek azonban meglehetősen távol állnak tőle.

Jean-Claude Van Damme

A belga származású sztár harcművészként kezdte, majd hamar a kamerák világába csökkent. A kidolgozott testű sztár az akciók világában mozog otthonosan, a könnyedebb filmek azonban meglehetősen távol állnak tőle.

Blog.hu ajánló
Fotó: