A 2012-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai
A díjak mellett 2012-ben is a mesés ruhakölteményeké volt a főszerep a Golden Globe-gálán.

Dia

 	Angelina Jolie  	A karcsú világsztár ezúttal sem okozott csalódást  a fotósoknak Versace estélyijében. A pirosat pedig nemcsak hosszan felsliccelt selyemruhája kontúrjaként, hanem sokak által irigyelt telt ajkain is viselte.  	Kapcsolódó cikk: 	Mit rejteget? Angelina Jolie gyanúsan bő ruhában lépett a vörös szőnyegre »

Angelina Jolie

A karcsú világsztár ezúttal sem okozott csalódást  a fotósoknak Versace estélyijében. A pirosat pedig nemcsak hosszan felsliccelt selyemruhája kontúrjaként, hanem sokak által irigyelt telt ajkain is viselte.

Kapcsolódó cikk:
Mit rejteget? Angelina Jolie gyanúsan bő ruhában lépett a vörös szőnyegre »

Dia

	Charlize Theron	A szőke színésznő nem bízta a véletlenre dekoltázsát, de formás lábait is megmutatta a rafinált szabású Dior estélyiben.	Kapcsolódó cikk:	Nem győzték fotózni! Charlize Theron köldökig kivágott ruhában ment a gálára »

Charlize Theron

A szőke színésznő nem bízta a véletlenre dekoltázsát, de formás lábait is megmutatta a rafinált szabású Dior estélyiben.

Kapcsolódó cikk:
Nem győzték fotózni! Charlize Theron köldökig kivágott ruhában ment a gálára »

Dia

	Natalie Portman	A tavalyi díjátadó gála egyik győztese idén egy feltűnő, földig érő pink Lanvin ruhában érkezett, melyhez Harry Winstonnál választott ékszereket. Haját egyszerű kontyba fogva mesésen festett a vörös szőnyegen.

Natalie Portman

A tavalyi díjátadó gála egyik győztese idén egy feltűnő, földig érő pink Lanvin ruhában érkezett, melyhez Harry Winstonnál választott ékszereket. Haját egyszerű kontyba fogva mesésen festett a vörös szőnyegen.

Dia

	Heidi Klum	A négygyerekes szupermodell egy Calvin Klein darabba bújtatta karcsú alakját - a merész kivágású ruha szinte az egész hátát szabadon hagyta.

Heidi Klum

A négygyerekes szupermodell egy Calvin Klein darabba bújtatta karcsú alakját - a merész kivágású ruha szinte az egész hátát szabadon hagyta.

Dia

	Mila Kunis	Mila Kunis hozta a tőle megszokott szolidan dögös formáját, és bár idén a többség a halványabb színek mellett döntött, ő megmaradt a klasszikus feketénél.	Kapcsolódó cikk:	A fotósok kedvence volt! Mila Kunis mélyen dekoltált ruhában ment a gálára »

Mila Kunis

Mila Kunis hozta a tőle megszokott szolidan dögös formáját, és bár idén a többség a halványabb színek mellett döntött, ő megmaradt a klasszikus feketénél.

Kapcsolódó cikk:
A fotósok kedvence volt! Mila Kunis mélyen dekoltált ruhában ment a gálára »

Dia

	Kate Beckinsale	Az angol szépség Roberto Cavallinál választotta mesés estélyijét, mely akár menyasszonyi ruhának is megtenné.

Kate Beckinsale

Az angol szépség Roberto Cavallinál választotta mesés estélyijét, mely akár menyasszonyi ruhának is megtenné.

Dia

 	Reese Witherspoon  	Reese Witherspoon kerek formáit remekül kiemelte sellőszabású, vörös estélyije, melyet Zac Posennél választott. Megjelenését  Fred Leighton ékszerekkel tette még sikkesebbé.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon kerek formáit remekül kiemelte sellőszabású, vörös estélyije, melyet Zac Posennél választott. Megjelenését  Fred Leighton ékszerekkel tette még sikkesebbé.

Dia

	Jodie Foster	Jodie Foster egy szolid, kék Armani ruhában érkezett a díjátadóra, mely remekül kiemelte szeme színét.

Jodie Foster

Jodie Foster egy szolid, kék Armani ruhában érkezett a díjátadóra, mely remekül kiemelte szeme színét.

Dia

 	Elle MacPherson  	Elle MacPherson egy feltűnő, alul fodros fehér ruhát választott a gálára, melyet Zac Posen álmodott A Testként is becézett modell-színésznő légiesen karcsú alakjára.

Elle MacPherson

Elle MacPherson egy feltűnő, alul fodros fehér ruhát választott a gálára, melyet Zac Posen álmodott A Testként is becézett modell-színésznő légiesen karcsú alakjára.

Dia

	Miranda Kerr	A Victoria's Secret dögös angyala ezúttal is hozta a tőle megszokott bomba formáját, tökéletesen állt rajta a virágmintás, kék Michael Kors ruha.

Miranda Kerr

A Victoria's Secret dögös angyala ezúttal is hozta a tőle megszokott bomba formáját, tökéletesen állt rajta a virágmintás, kék Michael Kors ruha.

Dia

	Sarah Hyland	Az 1990-es születésű szépség egy testhez simuló, földig érő estélyiben érkezett, mely a Dolce&Gabbana divatház munkáját dicséri.

Sarah Hyland

Az 1990-es születésű szépség egy testhez simuló, földig érő estélyiben érkezett, mely a Dolce&Gabbana divatház munkáját dicséri.

Dia

	Meryl Streep	A 60 fölött is elbűvölő Meryl Streep nem csak legújabb Golden Globe-szobrocskája, hanem elegáns megjelenése miatt is fogadhatta a gratulációkat.

Meryl Streep

A 60 fölött is elbűvölő Meryl Streep nem csak legújabb Golden Globe-szobrocskája, hanem elegáns megjelenése miatt is fogadhatta a gratulációkat.

Dia

	Dianna Agron	A különleges mellrészű, alul vörös ruha szépen kiemelte a Glee sztárjának karcsú alakját. A színésznő a Giles divatháznál választotta dresszét, melyhez Fred Leighton ékszereket viselt.

Dianna Agron

A különleges mellrészű, alul vörös ruha szépen kiemelte a Glee sztárjának karcsú alakját. A színésznő a Giles divatháznál választotta dresszét, melyhez Fred Leighton ékszereket viselt.

Dia

	Julianne Morre	A színésznő porcelánfehér bőréhez és vörös hajához telitalálat volt a klasszikus fekete ruha, melyet a Chanel tervezői álmodtak meg.

Julianne Morre

A színésznő porcelánfehér bőréhez és vörös hajához telitalálat volt a klasszikus fekete ruha, melyet a Chanel tervezői álmodtak meg.

Dia

 	Jessica Alba  	Szinte hihetetlen, hogy nyáron szült, hiszen a barna színésznő máris karcsúbb, mint valaha. Formás idomain remekül állt az ezüst gyöngyökkel díszített Gucci ruha, melyhez Bulgari ékszereket viselt.  	Kapcsolódó cikk: 	Tényleg ő hordta ki a babát? Nézd meg, máris milyen lapos a sztár hasa »

Jessica Alba

Szinte hihetetlen, hogy nyáron szült, hiszen a barna színésznő máris karcsúbb, mint valaha. Formás idomain remekül állt az ezüst gyöngyökkel díszített Gucci ruha, melyhez Bulgari ékszereket viselt.

Kapcsolódó cikk:
Tényleg ő hordta ki a babát? Nézd meg, máris milyen lapos a sztár hasa »

Dia

	Jenna Dewan	Channing Tatum gyönyörű felesége lélegzetelállítóan festett merészen dekoltált, türkiz estélyijében, melyet Maria Lucia Hohan legújabb kollekciójából választott.

Jenna Dewan

Channing Tatum gyönyörű felesége lélegzetelállítóan festett merészen dekoltált, türkiz estélyijében, melyet Maria Lucia Hohan legújabb kollekciójából választott.

Dia

	Emma Stone	Kétségtelenül az este egyik legfeltűnőbb jelensége volt Emma Stone ebben a különleges, hímzett vállrészű Lanvin estélyiben.

Emma Stone

Kétségtelenül az este egyik legfeltűnőbb jelensége volt Emma Stone ebben a különleges, hímzett vállrészű Lanvin estélyiben.

Ezt is szeretjük
Fotó: