A 2012-es Golden Globe-gála legcsúnyább ruhái
Ami a ruhákat illeti, az idei Golden Globe-gála bővelkedett a melléfogásokban.

Dia

 	Erin Wasson 	Igaz, a népszerű modell egyúttal stylistnak is vallja magát, úgy tűnik, az ízlése hagy némi kívánnivalót maga után. Tökéletes testére valóban büszke lehet, de az est legközönségesebb nője díjat is bárki neki ítélte volna. 	Kapcsolódó cikk: 	Átlátszóban kezdte az új évet! Rihanna ismét túl sokat mutatott magából »

Erin Wasson

Igaz, a népszerű modell egyúttal stylistnak is vallja magát, úgy tűnik, az ízlése hagy némi kívánnivalót maga után. Tökéletes testére valóban büszke lehet, de az est legközönségesebb nője díjat is bárki neki ítélte volna.

Kapcsolódó cikk:
Átlátszóban kezdte az új évet! Rihanna ismét túl sokat mutatott magából »

Dia

 	Nicole Kidman 	A 44 éves színésznő szegecselt, krémszínű Versace ruhát viselt, ami csak még jobban sápasztotta az amúgy is fehér bőrű sztárt. Jobban tette volna, ha élénkebb, nőiesebb viseletet választ, ami ellensúlyozza hűvös karakterét. 	Kapcsolódó szavazás: 	Hogy néz ki? Erre a fotójára biztos nem büszke Nicole Kidman »

Nicole Kidman

A 44 éves színésznő szegecselt, krémszínű Versace ruhát viselt, ami csak még jobban sápasztotta az amúgy is fehér bőrű sztárt. Jobban tette volna, ha élénkebb, nőiesebb viseletet választ, ami ellensúlyozza hűvös karakterét.

Kapcsolódó szavazás:
Hogy néz ki? Erre a fotójára biztos nem büszke Nicole Kidman »

Dia

 	Amanda Peet 	A Bérgyilkos a szomszédom sztárja Marc Jacobs ruhában pózolt a vörös szőnyegen. A földig érő fodros-csipkés kreáció elfedi a színésznő egyébként formás, karcsú idomait.

Amanda Peet

A Bérgyilkos a szomszédom sztárja Marc Jacobs ruhában pózolt a vörös szőnyegen. A földig érő fodros-csipkés kreáció elfedi a színésznő egyébként formás, karcsú idomait.

Dia

 	Michelle Williams 	Igaz, a színésznő az Egy hét Marilynnel című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó szobrocskát, külsejét biztosan kevesebb elismerő szóval illeték. A nyakig zárt, egyszerű szabású Jason Wu ruha mintája sem a legjobb, ráadásul az összhatást a Fred Leighton hajpánt sem erősíti. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt látnod kell! Megtalálták Marilyn Monroe tökéletes hasonmását »

Michelle Williams

Igaz, a színésznő az Egy hét Marilynnel című filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznőnek járó szobrocskát, külsejét biztosan kevesebb elismerő szóval illeték. A nyakig zárt, egyszerű szabású Jason Wu ruha mintája sem a legjobb, ráadásul az összhatást a Fred Leighton hajpánt sem erősíti.

Kapcsolódó cikk:
Ezt látnod kell! Megtalálták Marilyn Monroe tökéletes hasonmását »

Dia

 	Kelly Osbourne 	Az extravagáns énekesnő bizarr szabású Zac Posen ruhában érkezett a gálára, ami nagy melléfogás volt a részéről, mivel a sellő fazon előnytelenül áll a teltkarcsú sztárnak. Ráadásul mindehhez még a frizurája is rémes. 	Kapcsolódó cikk: 	Elképesztő fotók! Kelly Osbourne lefogyott, de öltözködni még nem tud »

Kelly Osbourne

Az extravagáns énekesnő bizarr szabású Zac Posen ruhában érkezett a gálára, ami nagy melléfogás volt a részéről, mivel a sellő fazon előnytelenül áll a teltkarcsú sztárnak. Ráadásul mindehhez még a frizurája is rémes.

Kapcsolódó cikk:
Elképesztő fotók! Kelly Osbourne lefogyott, de öltözködni még nem tud »

Dia

 	Sharon Osbourne 	Lánya mellett Sharon Osbourne sem volt sikkesnek mondható a neves eseményen. A fekete-fehér estélyit csillámló rózsaszín Yves Saint Laurent lábbelivel egészítette ki, így az amerikai magazinok szerint anya és lánya érdemelték ki a gála legrosszabbul öltözött sztárjai címet.

Sharon Osbourne

Lánya mellett Sharon Osbourne sem volt sikkesnek mondható a neves eseményen. A fekete-fehér estélyit csillámló rózsaszín Yves Saint Laurent lábbelivel egészítette ki, így az amerikai magazinok szerint anya és lánya érdemelték ki a gála legrosszabbul öltözött sztárjai címet.

Dia

 	Lea Michele 	A csinos színésznő-énekesnő merész ezüst Marchesa ruhájával kissé túllőtt a célon. A különleges darab dekoltázsa nem sokat bíz a képzeletre, ami szokatlan a 25 éves, egyébként szolid stílusú sztártól. 	Kapcsolódó cikk: 	Új fiú a láthatáron? Váratlanul szakított kedvesével a bájos sorozatsztár »

Lea Michele

A csinos színésznő-énekesnő merész ezüst Marchesa ruhájával kissé túllőtt a célon. A különleges darab dekoltázsa nem sokat bíz a képzeletre, ami szokatlan a 25 éves, egyébként szolid stílusú sztártól.

Kapcsolódó cikk:
Új fiú a láthatáron? Váratlanul szakított kedvesével a bájos sorozatsztár »

Dia

 	Julianna Margulies 	A Vészhelyzet Carol Hathaway nővére, úgy tűnik, nem kifinomult ízlésével lopja be magát a szívünkbe. Annyi bizonyos, hogy a hosszú ujjú, lila Naeem Khan ruha nem volt szerencsés választás a színésznő részéről.

Julianna Margulies

A Vészhelyzet Carol Hathaway nővére, úgy tűnik, nem kifinomult ízlésével lopja be magát a szívünkbe. Annyi bizonyos, hogy a hosszú ujjú, lila Naeem Khan ruha nem volt szerencsés választás a színésznő részéről.

Dia

 	Laura Linney 	Az Igazából szerelem sztárja kék J. Mendel estélyit viselt a 69. alkalommal megrendezett díjátadón. A színésznő talán kerekded idomait igyekezett leplezni a bővebb fazonú, zsákszerű ruhával, ezzel azonban az ellenkező hatást érte el.

Laura Linney

Az Igazából szerelem sztárja kék J. Mendel estélyit viselt a 69. alkalommal megrendezett díjátadón. A színésznő talán kerekded idomait igyekezett leplezni a bővebb fazonú, zsákszerű ruhával, ezzel azonban az ellenkező hatást érte el.

Dia

 	Claire Danes 	A Rómeó és Juliával még tinédzser korában befutott sztár, akit ezúttal a legjobb drámai színésznőnek választottak, óriási átváltozáson ment keresztül az évek során, és sajnos nem éppen előnyére. A J. Mendel ruha előlről nézve több, mint rémes, ráadásul pont azt hangsúlyozza a színésznő testén, amit nem kéne.

Claire Danes

A Rómeó és Juliával még tinédzser korában befutott sztár, akit ezúttal a legjobb drámai színésznőnek választottak, óriási átváltozáson ment keresztül az évek során, és sajnos nem éppen előnyére. A J. Mendel ruha előlről nézve több, mint rémes, ráadásul pont azt hangsúlyozza a színésznő testén, amit nem kéne.

Dia

 	Lady Victoria Hervey 	Az angol származású modell egyetlen célja a ruhaválasztásnál az lehetett, hogy magára vonja a figyelmet, ami sikerült is. Mégis ez volt a gála egyik legnagyobb melléfogása, hiszen ezzel bekerült a legízléstelenebbül öltözött hölgyek élvonalába.

Lady Victoria Hervey

Az angol származású modell egyetlen célja a ruhaválasztásnál az lehetett, hogy magára vonja a figyelmet, ami sikerült is. Mégis ez volt a gála egyik legnagyobb melléfogása, hiszen ezzel bekerült a legízléstelenebbül öltözött hölgyek élvonalába.

Dia

 	Sarah Michelle Gellar 	Kétség sem fér hozzá, hogy a Buffy, a vámpírok réme sztárja feltűnő jelenség volt a 2012-es Golden Globe-gálán. A Monique Lhuillier darab fazonja rafinált, azonban furcsa színe és batikoltnak tűnő mintázata miatt mégsem kelt elegáns hatást. 	Kapcsolódó cikk: 	Visszatér a képernyőre! 2 év kihagyás után újra forgat az ismert színésznő »

Sarah Michelle Gellar

Kétség sem fér hozzá, hogy a Buffy, a vámpírok réme sztárja feltűnő jelenség volt a 2012-es Golden Globe-gálán. A Monique Lhuillier darab fazonja rafinált, azonban furcsa színe és batikoltnak tűnő mintázata miatt mégsem kelt elegáns hatást.

Kapcsolódó cikk:
Visszatér a képernyőre! 2 év kihagyás után újra forgat az ismert színésznő »

Ezt is szeretjük
Fotó: