A 2011-es Golden Globe legdögösebb sztárjai
A Golden Globe már régóta nemcsak a díjakról, hanem a ruhákról is szól. Nézd meg, idén kik voltak a legcsinosabbak.

Dia

	Angelina Jolie	Angelina Jolie általában előnyben szokta részesíteni a sötétebb ruhadarabokat a vörös szőnyegen. Ám ezúttal egy lélegzetelállítóan gyönyörű, smaragdzöld Atelier Versace estélyi mellett tette le a voksát. A bűbájos színésznőt egyébként jelölték a 68. Golden Globe díjára Az utazóban nyújtott alakításáért, de végül Annette Benning vitte haza a legjobb vígjátéki színésznőnek járó szobrot.	Kapcsolódó képgaléria:	A legszexisebb sztárok tündöklő zöldben »

Angelina Jolie

Angelina Jolie általában előnyben szokta részesíteni a sötétebb ruhadarabokat a vörös szőnyegen. Ám ezúttal egy lélegzetelállítóan gyönyörű, smaragdzöld Atelier Versace estélyi mellett tette le a voksát. A bűbájos színésznőt egyébként jelölték a 68. Golden Globe díjára Az utazóban nyújtott alakításáért, de végül Annette Benning vitte haza a legjobb vígjátéki színésznőnek járó szobrot.

Kapcsolódó képgaléria:
A legszexisebb sztárok tündöklő zöldben »

Dia

	Christina Aguilera	Bár Christina Aguilera felszedett néhány pluszkilót, homokóra alakját remekül hangsúlyozta a Zuhair Murad kollekciójából választott, csipkével díszített dögös darab. Az énekesnő a 2010-es évben színésznőként próbálkozott a Díva című filmben, melyet jelöltek is a legjobb musical és vígjáték kategóriában, ám a Golden Globe díját a The Kids Are All Right orozta el a zenés alkotás elől.

Christina Aguilera

Bár Christina Aguilera felszedett néhány pluszkilót, homokóra alakját remekül hangsúlyozta a Zuhair Murad kollekciójából választott, csipkével díszített dögös darab. Az énekesnő a 2010-es évben színésznőként próbálkozott a Díva című filmben, melyet jelöltek is a legjobb musical és vígjáték kategóriában, ám a Golden Globe díját a The Kids Are All Right orozta el a zenés alkotás elől.

Dia

	Scarlett Johansson	Scarlett Johansson ezúttal a könnyed eleganciára szavazott - púderszínű Eli Saab estélyije egyszerre volt nőies és visszafogottan szexi, feltűzött haja és természetes sminkje pedig csak erősítette az összhatást.	Kapcsolódó cikk:	Drámai változás! Meglepő külsővel kapták lencsevégre a szőke színésznőt »

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson ezúttal a könnyed eleganciára szavazott - púderszínű Eli Saab estélyije egyszerre volt nőies és visszafogottan szexi, feltűzött haja és természetes sminkje pedig csak erősítette az összhatást.

Kapcsolódó cikk:
Drámai változás! Meglepő külsővel kapták lencsevégre a szőke színésznőt »

Dia

	Eva Longoria	Bár a férjével nem volt szerencséje, Eva Longoria azért tudja, mitől döglik a légy. A csinos latin-amerikai színésznő rafináltan elegyítette a természeteset a glamúrossal: arcára csak natúrsminket engedett és a fülében is csupán egy aprócska gyöngy csillogott. Ellenben az alakját merészen hangsúlyozta a testhezálló fekete Zac Posen estélyiben, így valószínűleg sok férfit levett a lábáról megjelenésével.

Eva Longoria

Bár a férjével nem volt szerencséje, Eva Longoria azért tudja, mitől döglik a légy. A csinos latin-amerikai színésznő rafináltan elegyítette a természeteset a glamúrossal: arcára csak natúrsminket engedett és a fülében is csupán egy aprócska gyöngy csillogott. Ellenben az alakját merészen hangsúlyozta a testhezálló fekete Zac Posen estélyiben, így valószínűleg sok férfit levett a lábáról megjelenésével.

Dia

	Jennifer Love Hewitt	A Szellemekkel suttogó sztárja a hatvanas évek stílusát hozta el a 2011-es Golden Globe-díjkiosztóra: Jennifer Love Hewitt egy hófehér, a vállakat szabadon hagyó Romona Keveza ruhában lépett a vörös szőnyegre, hosszú haját pedig a már bevált kontyba fogta, hogy még jobban kihagsúlyozza az estélyi cseppet sem hétköznapi mellrészét.	Kapcsolódó cikk:	Átlátszóban érkezett! Minden tekintet Jennifer Love Hewittra szegeződött a bulin »

Jennifer Love Hewitt

A Szellemekkel suttogó sztárja a hatvanas évek stílusát hozta el a 2011-es Golden Globe-díjkiosztóra: Jennifer Love Hewitt egy hófehér, a vállakat szabadon hagyó Romona Keveza ruhában lépett a vörös szőnyegre, hosszú haját pedig a már bevált kontyba fogta, hogy még jobban kihagsúlyozza az estélyi cseppet sem hétköznapi mellrészét.

Kapcsolódó cikk:
Átlátszóban érkezett! Minden tekintet Jennifer Love Hewittra szegeződött a bulin »

Dia

	January Jones	A dögös szépség a vörös szőnyegen sem hazudtolta meg önmagát: a paprikapiros, mélyen dekoltált Versace-ruhát viselő January Jones után garantáltan megfordultak a pasik! A Man Men - Reklámőrültek című sorozatot egyébként jelölték a legjobb széria kategóriában, de a Gengszterkorzó nyert.

January Jones

A dögös szépség a vörös szőnyegen sem hazudtolta meg önmagát: a paprikapiros, mélyen dekoltált Versace-ruhát viselő January Jones után garantáltan megfordultak a pasik! A Man Men - Reklámőrültek című sorozatot egyébként jelölték a legjobb széria kategóriában, de a Gengszterkorzó nyert.

Dia

	Sandra Bullock	Sandra Bullock nem tűnt túl vidámnak a 68. Golden Globe díjkiosztó gálán, ami nem csoda, hiszen egy évvel ezelőtt még úgy nézett ki, minden rendben van közte és férje, Jesse James között - aztán az Oscar-ceremónia után borult minden. Mindenesetre azért a színésznő igazán dögösen festett a gyöngyökkel díszített Jenny Packham estélyiben, a füstös smink és az arcba húzott frufru pedig egyenesen telitalálat volt a részéről.

Sandra Bullock

Sandra Bullock nem tűnt túl vidámnak a 68. Golden Globe díjkiosztó gálán, ami nem csoda, hiszen egy évvel ezelőtt még úgy nézett ki, minden rendben van közte és férje, Jesse James között - aztán az Oscar-ceremónia után borult minden. Mindenesetre azért a színésznő igazán dögösen festett a gyöngyökkel díszített Jenny Packham estélyiben, a füstös smink és az arcba húzott frufru pedig egyenesen telitalálat volt a részéről.

Dia

	Sofia Vergara	Sofia Vergara nem az a fajta nő, aki egy zsákszerű ruhában jól érezné magát, a latin-amerikai sztár sokkal inkább szereti hangsúlyozni nőies domborulatait. Mint ebben a csodálatos Vera Wang estélyiben, mely remekül kiemelte dekoltázsát és karcsú derekát. Sőt, a a Modern család bombázójának még azt is elnézi az ember, hogy a ruha hátulján lévő fűző kissé szexshoposra sikeredett.

Sofia Vergara

Sofia Vergara nem az a fajta nő, aki egy zsákszerű ruhában jól érezné magát, a latin-amerikai sztár sokkal inkább szereti hangsúlyozni nőies domborulatait. Mint ebben a csodálatos Vera Wang estélyiben, mely remekül kiemelte dekoltázsát és karcsú derekát. Sőt, a a Modern család bombázójának még azt is elnézi az ember, hogy a ruha hátulján lévő fűző kissé szexshoposra sikeredett.

Ezt is szeretjük
Fotó: