5 hihetetlenül szexi, dundi színésznő, aki büszke testére

Bár a legtöbb sztár akkor is fogyókúrázik, amikor nem kellene, vannak, akik vállalják méretüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Filmirányzatok jönnek-mennek, ám egyvalami nem változik Hollywoodban: még mindig nem divat természetes súlyúnak, pláne nem kövérnek lenni.

Ám akadnak olyan színésznők, akik fittyet hánynak a zéróméretes követelményekre, és állítják, túlsúllyal is lehet valaki szexi és sikeres. A most következő összeállításba öt olyan sztárt válogattunk, aki szerint a méret igenis lényeg!

Gabourey Sidibe, a Precious sztárja

Amilyen hatalmasra kerekedett a 26 éves színésznő, olyan magabiztossággal vallja, hogy ő bizony hájpárnáival együtt találja magát gyönyörűnek. Mint egy interjújában mesélte, egyik nap eldöntötte, így szép, ahogy van - onnantól kezdve csakis olyan ruhákat és kiegészítőket hord, melyek nőiességét hangsúlyozzák, és cseppet sem érdeklik az ellenvélemények.

A Harlemből származó sztár egyébként szinte egyik napról a másikra vált híressé a Precious című filmnek köszönhetően.

A kis költségvetésű, ám kőkemény drámát és annak remek szereplőit nemcsak Baftára és Golden Globe-ra jelölték, hanem hat Oscar-díj várományosa is. Közöttük pedig ott van a Legjobb női alakítás jelölése, mellyel Gabourey Sidibe alakítását ismernék el - ami igazán nagy teljesítmény, hiszen lényegében ez volt a legelső filmszerepe.

Charlene Tilton, a Dallas szöszije

A szőke sztár nevére bizonyára minden Dallas-rajongó emlékszik, hiszen ő formálta meg annak idején Lucyt, Jock Ewing nyafka unokáját. A mindössze 150 centis színésznő egyértelműen az egyik szexis néznivaló volt az amerikai szappanopera történetében, ugyanis a cselekmény 90%-ában bikiniben süttette magát a Southfork Ranch medencéjének partján.

A ma már 51 éves Charlene Tilton szinte ugyanolyan kis töltött galamb, mint fénykorában, ezért manapság is számítanak rá tévéfilmek csinos szereplőjeként.

Bár feltételezhető, hogy a Dallas-béli sikerét nem ismétli meg. Ennek ellenére nem bánkódik, ha hívják, szívesen részt vesz minden Dallas-hoz kötődő eseményen, ezenfelül igyekszik énekesnői karrierjét is építgetni.

Nikki Blonsky, a Hajlakk Tracyje

Nikki Blonsky 21 éves, 147 centi, és ki tudja, hány plusz kilót cipel - ennek ellenére olyan magabiztossággal és életkedvvel ruházta fel az Ég, hogy öröm nézni. A Hajlakk 2007-es feldolgozásának sztárját ugyanis karrierje kezdetén rögtön azzal fogadták, csak akkor tud sikereket elérni a szakmában, ha lefogy. Blonksy kisasszony azonban nem engedett a 48-ból - vagy inkább: nem szándékozott 48 lenni, mármint kilóban -, és milyen jól tette.
Hajlakk-béli játékáért ugyanis - ami egyébként életének első filmes szerepe volt - rögtön Golden Globe-ra jelölték, rajongóinak száma pedig évről évre több.

Sőt - rácáfolandó a korábbi kétkedőkre -, azóta már több moziban is szerepet kapott. Nemrég fejeződtek be a Waiting For Forever című romantikus vígjáték munkálatai, hamarosan pedig, ha minden a tervek szerint alakul, belekezdenek a Hajlakk folytatásába.

Kathy Najimy, az Apácashow energiabombája

Akik emlékeznek még a kilencvenes évek fergeteges vígjátékára, a Whoopi Goldberg főszereplésével készült Apácashow-ra, azoknak biztosan megmaradt emlékezetében az egyik dundi apáca, akinek sosem olvadt le a mosoly az arcáról. Nos, ő volt Kathy Najimy, aki a jelek szerint a valóságban is hasonlóan pozitív életérzésekkel teli nő.
Az 1957-es születésű, libanoni származású színésznő nemcsak közkedvelt szinkronhang - a WALL-E Maryjét is ő szólaltatta meg -, hanem a jelen sikersorozatainak is - mint a Gyilkos számok vagy a Született feleségek - népszerű epizódszereplője.

Ezenfelül azonban fontosnak tartja, hogy kiálljon a kisebbségek mellett, legyen szó AIDS-fertőzöttekről, melegekről, az abortuszról vagy a női testképről. Véleménye szerint, ha egy nő egészségesen él, akkor már minden tőle telhetőt megtett, hiszen nem a kilóktól függ a boldogság. És nincs annál szörnyűbb, ha az ember idősebb korában rádöbben, mennyi időt vesztegetett el feleslegesen, mert egy álomszerű testképet hajszolt.

Kirsten Vangsness, a Gyilkos elmék Penelopéja

A Gyilkos elmék című sorozat rajongóinak biztosan nem kell bemutatni a dögös Penelope megformálóját, Kirsten Vangsness-t, aki csilingelő bizsuival és élénk színű ruháival maga a megtestesült vidámság, egy szexi, dundi nőbe csomagolva. Merthogy rögtön kibújik belőle a csábító dög, valahányszor enyelgésbe kezd - szigorúan telefonon keresztül - a Shemar Moore megformálta Derekkel. Amennyire jól áll neki a penelopéság, nem nehéz elképzelni, hogy a 37 éves színésznő a való életben is ugyanolyan közvetlen és cserfes, mint a sorozatban.

Ám, ami a pasikkal való viszonyát illeti, ott van egy kis csalafintaság. Kirsten Vangsness ugyanis valójában a saját neméhez vonzódik! A norvég felmenőkkel rendelkező szőkeség három és fél éve jár együtt a 24 című sorozat szerkesztőasszisztensével, Melanie Goldsteinnel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár kedvesét már el is jegyezte, esküvőre egyelőre nem került sor, de a sztár szerint, ami késik, nem múlik. Főleg, hogy 2008 júniusától már Kaliforniában is törvényesen kelhetnek egybe az azonos nemű párok.

Ezt is szeretjük