Íme, az 50 legszexisebb szőke és csodálatos melleik
Most megnézheted te is az iszonyúan dögös szőke csajokat és káprázatos melleiket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angol Nuts magazin július végén egy igazán dögös összeállítással kedveskedik olvasóinak, a lap szerkesztői ugyanis arra vállalkoztak, hogy összegyűjtik a legszexisebb 50 szőke hölgyet.

A sok szőke bombázó között könnyű elveszni

És ezzel még nincs vége a kényeztetésnek, a kiválasztott szerencsés nőkről ugyanis az esetek többségében félpucér fotókat közöltek, tehát nem kevés formás és dús kebellel próbálják beindítani a férfiak fantáziáját.

A fotókon többek között olyan hírességek dobták le cicifixüket, mint Paris Hilton, Charlize Theron.

Reese Whiterspoon vagy Cameron Diaz, szóval ezt az 50-es listát biztosan sokáig nem feledik majd el az olvasók.

Az persze már kérdéses, hogy ki mennyire ért majd egyet a különböző hölgyek helyezésével, hiszen az igazi hollywoodi szupersztárok mellett nem kevés angol glamourmodell is helyet kapott, utóbbi bögyös macákat a hetilap rendszeresen levetkőzteti.

Szóval lehet, hogy lesznek páran, akik simán felháborodnak azon, hogy Sienna Miller.

Aki az utóbbi időben a nős, többgyermekes családapával, Balthazar Gettyvel került közelebbi viszonyba – a harmadik helyen szerepel, míg a gyönyörű Scarlett Johansson csak a 45.

Az első helyezett pedig nem más, mint az elképesztően dögös Abigail Clancy. A 22 éves brit modell az Anglia következő topmodellje című valóságshow második évadjában keltett nagy feltűnést.

Büszkék lehetnek bikavadító testükre

Habár a versenyt nem nyerte meg, a 2006-os FIFA világbajnokság idején mégis sikeres karriert kezdett építeni.

Természetesen ehhez nagyban hozzájárult a futballista Peter Crouch-csal való kapcsolata, amit kitüntetett figyelemmel kísért a média és a bulvársajtó is.

Ezt is szeretjük