4 magyar sztárpasi, aki kövér kisfiúból sármos férfivá érett
Az alábbi sztárok kövér kisfiúként sok problémával küzdöttek, de kitartással ledolgozták magukról a túlsúlyt!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az észbontóan vonzó pasik kicsiként is imádnivaló és körülrajongott apróságok voltak. Számtalan sztárra valóban igaz ez a feltevés, de szép számmal vannak olyanok is, akik keményen megküzdöttek mostani külsejükért és a nők kegyeiért!

A képzeletbeli népszerűségi listákat már az iskolában is a szépfiúk, a nyúlánk és izmos srácok vezetik. Akit azonban kevésbé szerencsés külsővel áldott meg az ég - kövér, szeplős, szemüveges, fogszabályzós -, már gyerekként is a sor végére szorul. A hátrányok leküzdése és a testi-lelki egyensúly megtalálása sokszor évekbe kerül, amiről csak ritkán esik szó, mintha csak az átváltozás varázsütésre történt volna.

A most következő magyar sztárpasik nem szégyellik bevallani, hogy dundi gyerekként sok nehézségen kellett átküzdeniük magukat, hogy elnyerjék mostani vonzó, sármos külsejüket!

Schobert Norbert

A legismertebb életmódszakértő, Schobert Norbert karrierje során kapott már hideget-meleget, dicséretet és rágalmakat egyaránt. A karakán fitneszguru nehéz időszakon van túl, gerincproblémával, szívbetegséggel, szakmai és magánéleti válsággal is szembe kellett néznie. Norbinak viszont lételeme a küzdés, elmondása szerint az egész élete erről szól.

Ha manapság ránézünk mindig karcsú, tökéletesen kidolgozott testére, nehezen tudjuk Norbit túlsúllyal elképzelni. Pedig nem győzi hangsúlyozni, hogy ő is megküzdött a kövérség démonával. Meggyőző ereje is ebben áll, a kockás hasú sármőr tudja, miről beszél, saját bőrén tapasztalta az elhízás minden testi-lelki kínját.


 

A jól ismert Update módszernek is ő volt legelső alanya, ezt fejlesztette később tovább karrierré és sikeres üzletté. A tréner azonban nem fél bevallani, hogy a kövérség és a túlsúly máig kísérti.

- Gyakran álmodom, hogy kövér vagyok. Iszonyatos érzés. Belemarkolok a nagy, hájas testembe, és érzem, hogy fájnak a kidörzsölődött combjaim. Fáj a térdem, a talpam, a derekam. Álmomban olyan kövér vagyok, hogy mozdulni sem tudok. Megtanultam leküzdeni a hájtömeget, de továbbra is ez a legnagyobb félelmem - vallotta be Norbi a Story magazinnak adott interjújában.

A Prima Primissima-díjas életmódszakértő mostanában döntött úgy, hogy visszavesz a munkából, háttérbe húzódik vállalkozásában is, és több időt szentel feleségének, a szintén edző-gyógytornász Rubint Rékának, valamint két tündéri gyerekének, Larának és a kis Norbinak.

Palik László

A népszerű tévést évtizedekre visszamenőleg úgy ismerjük, mint slank riportert és sportos autóversenyzőt, sokáig nem is tudtuk róla, hogy a sármos sztár gyerekkora óta folyamatos harcban áll a kilóival. Palik Laci világéletében hízásra hajlamos volt, évekbe telt, míg a 104 kilós, zárkózott fiú azzá a helyes, jó humorú sráccá változott, akinek a képernyőn keresztül később egy ország megismerte.

 
A súlyproblémák azonban nem tűntek el azzal, hogy ideiglenesen úrrá lett a kilók felett. A 48 éves sztár gyakorlatilag megállás nélkül fogyózik, gyakran egészen extrém kúrákkal. Volt, hogy hónapokig csak pattogatott kukoricát evett, máskor kizárólag jégkrémet. A bizarr módszerek egyike se vált be hosszú távon, pedig a koplalást sporttal is kiegészítette. Legutóbb nagylánya, a 19 éves Juli tanácsait követve olvasztott le magáról közel 30 kilót, ehhez azonban a tévésnek mellőznie kellett még a húsevést is.

- Számomra nem jár lemondással, hogy nem eszem húst. Ennek ellenére nem tartom magam vegetáriánusnak. Reggelire joghurtot vagy főtt tojást eszem, ebédre és vacsorára pedig zöldség kerül a tányéromba - részletezte fogyásának titkát az ismét karcsú tévés.


A sármos Palik László a nyarat versenyzéssel fogja tölteni a terepralipályákon, valamint feleségével, Marsi Anikóval és két tündéri fiúkkal, Vilmossal és Vincével.

Hajós András

A Heti Hetes nagy mackója, Hajós András kicsiként dundi, szemüveges fiú volt, aki nem jeleskedett sem a barátgyűjtésben, sem a sportban. A tévés sokáig humorral és öniróniával kezelte kövérségét, de kamaszkorára elege lett a pocakos bohóc szerepéből. Öröklött magassága kezdett előnyére válni, a kövérségből kamaszos nyúlánkság lett, melyet edzésekkel formált tovább. 

 

Elhatározta, hogy 17 éves korára kövér fiúból vasmacsó lesz – ahogy ő fogalmazott. Szemüvegét kontaktlencsére cserélte, de a humorát szerencsére megőrizte.

- Kamaszkorom végére egész jól összeraktam magam. Sokan szerettek.
A srácok azért, mert jópofa voltam és idétlen, a csajok azért, mert kedves és magas - emlékezik András a Nestlé Sztársarok rovatában.

A sármos óriás arcát az Emil Rulez! frontembereként ismerhettük meg, később több önálló műsorral is jelentkezett, de az igazi népszerűséget az RTL Klub szatirikus politikai műsora, a Heti Hetes hozta meg számára. A szociológus végzettségű énekes-zenész frappáns beszólásaival, szókimondó humorával és rögtönzött dalaival egyéni színt vitt a műsorba, nem véletlen, hogy hamar stabil csapattag lett. András a magánéletben nős, és két gyermek, egy kisfiú és egy kislány apukája.

Sugár Berci

Amikor hosszú évek után Bery, vagyis Sugár Berci karcsú, jóképű srácként visszatért Amerikából, ahová színészetet tanulni utazott ki, sokan nem is akarták elhinni, hogy ez a fiú ugyanaz a dundi, szemüveges kissrác, aki tizennégy évesen a Csengess be hozzám, jóbarát! videoklipjében énekelt. A változás annyira szembetűnő volt, hogy a tehetséges énekest úton-útfélen csodás soványságának titkáról faggatták.

 

Bery nem tagadja, hogy az egykori kövér kisfiú nem varázsütésre lett a múlté, mostani szexis külseje a tudatos életmódváltás és a rendszeres testmozgás eredménye. Az énekes már évekkel ezelőtt áttért a szénhidrátszegény étkezésre, fittségét pedig jógával igyekszik megőrizni.

A 30 éves előadó tavaly jelentette meg negyedik stúdióalbumát Disco címmel, melynek dalait az elmúlt tíz év élményei ihlették. A dundi tinisztárból lett dögös pasi két éve vállalta fel másságát a nyilvánosság előtt, párjával, Sebián-Petrovszki Lászlóval még élettársi kapcsolatra is lépett, a legfrissebb hírek szerint azonban a pár útjai mára különváltak.

Fotók: europress.hu, zene.hu, figyusz.com, vezess.hu, norbi.hu, rtlklub.hu

Ezt is szeretjük