A 3 legarcpirítóbb villantás a vörös szőnyegen
Aki ismert sztár, azért, aki pedig nem ismert, az meg azért igyekszik felhívni magára a figyelmet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Golden Globe, Oscar, Emmy, Bafta, Cannes, Velence, filmpremierek és jótékonysági gálák - megannyi vörös szőnyeges rendezvény, ahol a sztárvilág krémje, no és persze a mohó trónkövetelők megmutatják magukat.

És hogy miként lehet a legegyszerűbben kitűnni a tömegből? Természetesen vagy egy bizarr toalettel, vagy, ahogy az alábbi három példa is igazolja, némi megvillantott testfelülettel. Legyen akár kínos, akár szexi a látvány, a nagyközönséget garantáltan érdekelni kezdi, ki is látható a fotókon.

Kukucskáló bimbó

Mint ahogy tette azt Marcela Mar kolumbiai színésznő is, amikor megjelent 2008 nyarán a Vicky Cristina Barcelona premierjén. Bár az 1979-es híresség nem kapott szerepet Woody Allen filmjében - helyette Penélope Cruz és Scarlett Johansson csábítgatták Javier Bardemet -, igyekezett gondoskodni róla, hogy a veterán rendezőnek legközelebb eszébe jusson, ha latin szépséget szeretne következő mozijába.

A Szerelem a kolera idején sztárja ugyanis igencsak laza felsőrészű miniruhát húzott magára. Így nem csoda, hogy a bemutatót követően néhány napig a fél világ különböző szögekből fotózott, kandikáló bimbóival nézett farkasszemet megannyi weboldalon.

Alakjavító naci

Melody Thornton énekesnő szintén a merészségre szavazott, bár igyekezete végül kissé balul sült el. A Pussycat Dolls egykori tagja a 2009-es BET Awards - Black Entertainment Television, azaz a kiemelkedő teljesítményt nyújtó fekete sztárok éves díjkiosztója - alkalmából úgy döntött, egy aprócska Alexander McQueen ruhában mutatja meg kidolgozott testét és sportos combjait.

Talán osztatlan sikert is aratott volna - ha testszínű alakjavító nadrágja nem lógott volna ki vagy tíz centire a ruci alól, ami, valljuk be, bizonyos közelségből igencsak rontott a 25 éves popcsillag szexis kinézetén.

Tangabugyi

Ám kétségkívül még kínosabb pillanatok jutottak Natacha Amalnak a 2009 májusában megrendezett cannes-i filmfesztiválon.

A 41 éves belga származású színésznő bevonulása a Megtört ölelések premierjére kétségtelenül hatásosra sikerült különleges vörös ruhájában, melyet többen ejtőernyős-öltözékhez hasonlítottak. Amikor azonban felemelte a hosszú uszályt, hogy könnyebben mozogjon, kiderült, elfelejtette hátul összecipzárazni a ruhát.

Valószínűleg fekete csipkés tangabugyija volt a fesztivál egyik legtöbbet fotózott ruhadarabja, bár hogy ez a 8 és 1/2 nő sztárját mennyire villanyozta fel, azt nem tudni.

Ezt is szeretjük