3 őrülten szexi, duci sztárhölgy

Ellenállhatatlan képek

A soványság kötelező az álomgyárban, de vannak, akik büszkén viselik teltkarcsú idomaikat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Clarkson

A 26 éves amerikai énekesnő állandó szereplője a bulvármagazinoknak, mivel Clarkson hol hurkáival hívja fel magára a figyelmet, hol pedig szexi és vékony alakjával. Az American Idol első évadának győztese évek óta küzd túlsúlyával, ám, ha összeszedi magát, könnyedén meg is szabadul a felesleges kilóktól.


Nem véletlen, hogy a jojódiéta kapcsán az ő neve is az elsők között merül fel, az persze már más kérdés, hogy a zéróméret-mániás celebhölgyek összeaszott teste valóban vonzóbb-e, mint a nőiesen teltkarcsú idomok. Sokan azt hiszik ugyanis, hogy kizárólag a csonttá soványodott sztárhölgyek lehetnek szexisek, pedig erről szó sincs.

Egy teltebb hölgy is könnyedén megtalálhatja például azokat a csinos ruhákat, amelyekben kifejezetten csábosan fest, és ebben Kelly Clarkson is nagyon ügyes.

Ráadásul mostanra eljutott arra a pontra, hogy belássa, nem lehet egyszerre mindenkinek tetszeni, és sikerült elfogadnia önmagát. Február közepén éppen ezért vett részt a Dove által szervezett nashville-i önbizalom-építő kurzuson, ahol tinédzsereknek mesélt arról, hogyan sikerült leküzdenie a ránehezedő nyomást, illetve saját félelmei helyett inkább a zenélésre és önkiteljesítésre koncentrálnia.

Jordin Sparks

A 19 éves amerikai énekesnő is az American Idolnak köszönheti hírnevét, melynek hatodik évadát nyerte meg 2007-ben.

Nem sokkal később megjelent első lemeze, amiért tavaly Grammy-re és American Music Awards-ra is jelölték. Sparks üstökösszerű felemelkedése is jól példázza, hogy a tehetségnek és a sikernek nem áll útjába a túlsúly, 2008 végére például debütáló albuma platinaminősítést kapott. Pedig Sparks egyáltalán nem nevezhető vékonynak, de őt ez egyáltalán nem zavarja, ami meg is látszik rajta.


Szép arca szinte ragyog az örömtől, ha pedig a fotósok kamerája elé áll, büszkén és boldogan mosolyog. Felesleges kilók ide vagy oda, a kisugárzás mindennél fontosabb, Sparks-on pedig egyértelműen látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, éppen ezért sokkal vonzóbb és kívánatosabb, mint az anorexiás, zörgő csontú nők. Ezzel pedig minden bizonnyal ő is tisztában van, szóval példát vehetne róla a többi híresség. Sparks mellesleg sosem titkolta el, hogy erénygyűrűt hord, ami azt szimbolizálja, hogy szüzességét egészen a házasságig szeretné megőrizni - pedig biztosan sok pasi szívesen ágyba bújna a husi szépséggel!

Jessica Simpson

Az elmúlt hónapok egyik legkegyetlenebb lejárató hadjáratát Jessica Simpsonnak kellett elviselnie, akin egész Hollywood a nyelvét köszörülte, amiért váratlanul felszedett néhány kilót. Érthetetlen és szánalmas volt a sok támadás az öntelt celebek részéről, hiszen a 28 éves énekes-színésznő sokak szerint egyáltalán nem nézett ki olyan szörnyen, mint ahogyan a tengerentúli magazinok gonoszul lefestették. Simpsonnak amúgy is jól jött ez a néhány plusz kiló, hiszen legutóbbi lemezén a poptól átnyergelt a country-hoz, utóbbi stílushoz pedig kifejezetten jól álltak neki a teltebb méretek.


Elég csak egyetlen pillantást vetni a róla készült fotókra, és bárki megláthatja, hogy Simpson kifejezetten dögösen néz ki, még akkor is, ha gömbölyded idomai nem minden pasi tetszését nyerik el. Vastagabb karja és kerekebb feneke különösen erotikusan fest, nem véletlen, hogy a teltebb hölgyek gyakran sokkal érzékibbek, mint egyszálbélű társaik. Simpson egy 2007-es interjúban kendőzetlenül meg is fogalmazta véleményét arról, hogy mit gondol a teltségről:

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Jobban szeretem a nőiesebb alakot. Nem is értem, az emberek miért vannak úgy oda a piszkafaságért. Nem tesz jót se a szívnek, se a léleknek, ráadásul érzelmileg is kikészít, de komolyan!

Ezt is szeretjük