23 év után került elő! Az ismert sorozatsztár megmutatta eltitkolt lányát
Jack Wagnerre 23 év után talált rá lánya, akiről a sztár eddig nem tudott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Heather Locklearrel való szakítása után a fél világ Jack Wagnert sajnálta, a Melrose Place sztárjának váratlan ajándékot adott az élet.

Jack ugyanis 23 év után végre megismerhette titokban született gyermekét, Carrie-t, akit ma már büszkén és boldogan nevez az egész világ előtt a lányának.

Magánnyomozót fogadott

A hírességnek még a nyolcvanas években volt viszonya egy asszonnyal, aki titokban adott életet a gyermeknek, majd örökbe adta.

A sármos híresség nem tudott a lányáról, sőt, talán a mai napig nem tudna róla, ha Carrie nem fogad magánnyomozót, és nem lép oda apjához egy floridai koncert előtt.

Az énekesként is ismert Jack épp fel akart menni a színpadra, amikor a 23 éves lány elé állt, és megállította.

Elmondta, hogy ki is valójában, mire híres papája elérzékenyült, és boldogan magához ölelte.

Enyhíti a veszteséget

Carrie azóta több rendezvényen is feltűnt Jack oldalán, aki nagyon büszke szépséges lányára, és a hírek szerint a hálaadás ünnepét is együtt töltötték. És bár a boldog sztár egyelőre nem csináltatott DNS-tesztet, barátai azt suttogják, erre az ünnep után sort fog keríteni.

A sztár két fia, a 21 éves Peter és a 17 éves Harrison is kíváncsiak nővérükre, akivel igyekeznek pótolni az elvesztegetett éveket.

Carrie felbukkanása egyébként jobbkor nem is jöhetett volna Jack életében, hiszen a mosolygós lány kedvessége és szeretete segíthet enyhíteni azt a fájdalmat, amit a színész Heather Locklearrel való szakítása miatt él most át.

Ezt is szeretjük