Merész ruhák, forró csókok: A 2011-es Grammy-gála legdögösebb sztárjai
A február 13-án megtartott Grammy-gálán is volt mit nézni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2011. február 13-án megrendezett, sorrendben 53. Grammy-díjátadó sem csupán a dalokról és a díjazottakról szólt.

Feltehetően a fotósok és maguk a sztárok is árgus szemekkel figyelték, ki miben lépett a vörös szőnyegre - és néha az sem volt mindegy, hogy kivel.

Különleges estélyik

Így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy a népszerű énekesnők és a többi meghívott egymást túllicitálva próbálták felhívni magukra a figyelmet.

A legmeghökkentőbb bevonulás díját - ha lenne ilyen - minden bizonnyal Lady GaGa zsebelte volna be, ő ugyanis egy gigantikus tojásból kelt ki a nagyközönség szeme láttára.

Rihanna nem volt ennyire polgárpukkasztó, de azért rajta is megakadt a jelenlévők szeme: a bombázó sztár Jean Paul Gaultier által tervezett ruhája ugyanis meglehetősen merészre sikeredett.

Még szerencse, hogy némi szőrmecsíkot rávarrtak az átlátszó anyagra, így a legkínosabb pontokon mégis takarta valami Rihanna bájait.

Szerelem a vörös szőnyegen

Akadtak aztán dögös sellőruhában szédítő, vagy éppen mély dekoltázzsal hódító sztárhölgyek is, no és persze a hosszú combok sem maradtak mindig az estélyik takarásában.

És  mintha a Valentin-nap előszele már érezhető lett volna a zenei gálán, nem egy páros nyíltan kimutatta egymás iránti forró érzelmeit a vörös szőnyegen.

Jennifer Lopez és Marc Anthony például szorosan ölelkezve fotózkodtak, Katy Perry és férje, Russell Brand pedig heves csókban forrt össze a fotósok lencséje előtt - ezzel is cáfolva azt a híresztelést, miszerint alig pár hónap után máris válságban a házasságuk.

Ami a díjazottakat illeti, Lady GaGát még nem unja a nagyközönség: The Fame Monster című albumáért, valamint a Bad Romance daláért egyaránt hazavihette az Arany Gramofont. Mellette egyebek közt Keith Urban - Nicole Kidman férje - Eminem, Rihanna, illetve Jay Z és Alicia Keys dala, az Empire State of Mind is Grammyben részesült.

Ezt is szeretjük