Felejthetlen fotók: A 2010-es év legarcpirítóbb villantásai
Idén is akadt bőven azokból a sztárokból, akik a kelleténél többet mutattak meg bájaikból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marcela Mar kolumbiai színésznő a Vicky Cristina Barcelona című film bemutatóján hívta fel a figyelmet magára: a latin szépség ugyanis egy laza felsőrészű miniruhában jelent meg a vörös szőnyegen, ami jóval többet láttatott intim bájaiból, mint kellett volna. Ezek után nem csoda, hogy az eseményt követően az egész világot pillanatok alatt bejárták a Marcela Mar kikandikáló mellbimbóit ábrázoló fényképek.

Melody Thornton énekesnő, a Pussy Cat Dolls egykori tagja is egy igazán merész ruhában jelent meg a BET Awards díjátadó gálán, falatnyi öltözéke pedig jócskán kihangsúlyozta kidolgozott testét és sportos combjait. A szexis estélyi minden bizonnyal osztatlan sikert aratott volna, ha nem lóg ki alóla legalább tíz centire az énekesnő alakjavító alsóneműje - utóbbi érthető módon sokat rontott az amúgy látványos összhatáson.

Bugyi, műmell és fenék

Natacha Amal egy igen feltűnő, vérvörös ruhakölteményben érkezett a cannes-i filmfesztiválra. Amikor a belga színésznő felemelte a vörös uszályt, kiderült, hogy a nagy sietségben elfelejtette becipzárazni a ruhát, ennek köszönhetően pedig bárki megcsodálhatta fekete csipke tangabugyiját!

Amy Winehouse bőségesen ellátja botrányokkal a bulvársajtót, hiszen szinte havonta készül róla néhány olyan fotó, amelyen túl sokat mutat meg dekoltázsábából - 2010 nyarán azonban még ő is kissé messzire ment. Egyik zenész barátja, Mark Ronson születésnapi buliján ugyanis Amy annyira mélyen kivágott ruhában jelent meg, hogy bizony még a mellbimbók is kikukucskáltak a textil alól.

A szél volt a hunyó

Naomi Campbell 2010 szeptemberében a Velencei Filmfesztivál idején sétálgatott a napfényes olasz városban. Szolid fekete miniszoknyájával egészen addig nem volt semmi baj, amíg váratlanul fel nem fújta a szél, egészen a modell derekáig! Emiatt ugyanis kivillantak Naomi erősen narancsbőrös combjai, amelyek elölről feszesek és izmosak voltak, ám hátulról már meglehetősen plöttyedtek.

Christina Aguilera nagyon boldog volt, amikor néhány hete saját csillagot kapott a Hírességek Sétányán - meg is köszönte a rajongóknak, ám a fotózkodásnál igencsak óvatlan volt. Amikor ugyanis leguggolt, hogy megörökítsék őt a csillaggal együtt, két lába közül egy pillanatra kivillant testszínű bugyija! A világhírű énekesnő mindezt valószínűleg észre sem vette, ám a szemfüles lesifotósok azonnal lekapták.

Robbie Williams és Mark Owen egy dán tévéműsorban népszerűsítették a Take That novemberben megjelent új lemezét. A stúdióban azonban váratlan esemény történt: Robbie ugyanis hirtelen felállt, letolta a nadrágját, ezt követően pedig megmutatta szőrös fenekét! Szokatlan tettét nem indokolta meg, minden bizonnyal hogy a hölgyrajongóknak akart mutatni valami érdekeset, azt azonban nem lehet tudni, hogy ők mit vajon szóltak a látványhoz.

Ezt is szeretjük