A nyár 5 felejthetetlen villantása
Szinte már az a furcsa, ha valakin bugyi van, esetleg, ha nem nyilvánosan barnítja melleit. Íme, néhány átlagos eset.

beauty and style
Top olvasott cikkek

5. helyezett: Kate Walsh

Egy kis szellő, és a Grace Klinika szexi sztárja máris lebukott, ugyanis ez az aprócska széllökés azonnal felkapta szoknyáját, szabaddá téve csupasz popsiját - mindenki legnagyobb meglepetésére, Kate Walshon az aznapi forgatáson nem volt bugyi!


Az egyetlen kérdés, hogy vajon melyik kollégájának akart így kedveskedni, vagy netán csak arról volt szó, hogy kényelmi okokból döntött a fehérnemű mellőzéséről?

Nyilván ő sem sejthette, hogy így kapják majd lencsevégre a napos délelőtt folyamán, ám a negyven éves színésznőnek – aki Dr. Addison Montgomery figuráját játssza már hosszú ideje – semmi szégyellnivalója nincsen, feneke ugyanis hibátlan és formás, ezzel a jól időzített mutatvánnyal pedig körképünk ötödik helyét érdemelte ki.

4. helyezett: Katie Price

Habár az idei év legborzalmasabb szétplasztikázott melle egyértelműen Shauna Sandé, akinek borzalmas cickóit már mi is többször bemutattuk, körképünkbe most egy másik szétszabott mellet választottunk be, méghozzá Katie Price-ét.

A harminc éves modell Jordanként is ismert, nevét pedig többször is kapcsolatba hozták a pornófilmekkel, ami az agyonplasztikázott hölgy arcát és testét látva korántsem meglepő.

Pedig Jordan már jó ideje modellkedett, ám ő mégsem tudott szabadulni a gondolattól, hogy a mellei nem elég nagyok, ezért végül úgy döntött, hogy implantátumok segítségével növeli meg mellei méretét, amelyek majd így jobban néznek ki.

Természetesen mint már sokan mások, végül ő is pórul járt, amelynek tanúi lehetünk mi is a róla készült fotók megtekintése révén. Jordan talán azt hihette, hogy topless napozásával majd beindítja a férfiak fantáziáját, ám miután ledobta bikinifelsőjét, azonnal láthatóvá váltak a sebhelyek és a bizarr formák, amelyek szétműtött melleit csúfítják.

3. helyezett: Lily Allen

Az angolok kedvenc énekesnője, aki kaméleonként váltogatja hajszínét, a nyáron készséggel szállította a bulvárlapoknak a csámcsognivalót, amiért természetesen nem maradhat ki idei első körképünkből. Cannes-ban például topless napozott, és flörtölt két ismeretlen pasival, aztán nem sokkal később egy luxusjachton állt melltartó nélkül a zuhany alá, az éppen ott ácsorgó biztonsági őr legnagyobb örömére. Lily Allen egészen rákapott a magamutogatásra, nyugtázhatjuk hűvösen, hiszen olyan zavartalanul és nyugodtan viselkedik a nem éppen hétköznapi helyzetben, hogy azt már tanítani lehetne.


Arról azonban nem feledkezhetünk meg, hogy a fiatal sztár az utóbbi hónapokban jócskán elkezdett lefelé csúszni a lejtőn, hiszen mi is többször beszámoltunk alkoholgőzös dorbézolásairól, melyek során több alkalommal is eszméletlenre itta magát, olyannyira, hogy apjának vagy a biztonsági őröknek kellett ájult testét kicipelni a klubokból. Lily Allen mindezek ellenére az idei nyár egyik tuti befutó villantója, ám a soron következő hölgyekkel ő sem vehette fel a versenyt.

2. helyezett: Sharon Stone

Az Elemi ösztön egykori bombázója, aki a kilencvenes évek legemlékezetesebb erotikus mozdulatával ajándékozta meg a mozirajongókat, megpróbálta megismételni a legendás combszéttárós pillanatot, ám ezúttal a vallatószoba széke helyett egy jachton, a Cannes-i tenger habjait szelve. Ám ez a mutatvány már kevésbé sikerült erotikusra, a testszínű bugyiban ugyanis duzzadt földigilisztaként fityegett Sharon Stone csúnyája, ami láttán az sem volna meglepő, ha egy érett férfiember zacskójának hinnénk a húsos szütyőt. A színésznő idén márciusban ünnepelte ötvenedik születésnapját, és korához képest egész jól fest.


Ám a hibátlan külső és tökéletes alak nem kevés plasztikai műtét eredménye. Sharon Stone pályafutása mindenesetre ékesen példázza azt a szomorú hollywoodi tényt, ahogyan az álomgyár megöregedett sztárjaival bánik. Míg Stone-t 1996-ban Oscar-díjra jelölték a Casinóért, addig az ezredforduló óta már alig-alig kap értékelhető szerepeket. Nem beszélve arról, hogyha fel is ajánlanak neki valamit, akkor az esetek többségében tényleg csak egy-egy rövidebb lélegzetű mellékszerepről van szó, semmi komolyabbról. Az egykori szőke bombázó azonban - felemás karrier ide vagy oda -, örökre beírta magát a filmtörténetbe.

1. helyezett: Angelina Jolie

A nyári körképünk első helyezettje nem lehet más, mint Hollywood első számú kismamája, Angelina Jolie, aki néhány napja adott életet ikreinek a franciaországi Nizza városában. Az újszülött kislány neve – Jolie édesanyja után - Vivienne Marcheline, míg a kisfiú neve Knox Léon lett. A sztárpár amúgy is népes családja ezúttal két fővel lett gazdagabb, Brad Pittnek és kedvesének ezúttal tehát biztosan bébiszittert kell majd fogadnia, hogyha együtt akarnak utazni vagy vásárolni, hiszen az összesen hat Jolie-Pitt gyereket ketten már tutira nem fogják tudni felügyelni.

Angelina szintén Cannes-ban örvendeztette meg ezzel a különleges mutatványával a férfirajongókat - nyilvánvalóan nem ez az első, és nem is az utolsó eset a francia filmfőváros életében, hogy egy-egy híresség megvillantja bájait. Amiért Angelina kiérdemelte az első helyet, az nem más, mint hideg profizmusa.

Hiszen egy erkélyen döntött úgy, talán nem kevés tudatossággal, hogy lecseréli felsőjét, amit aztán szemrebbenés nélkül meg is tett, láthatóvá téve anyaságra készülődő, szépen gömbölyödő cicijeit. Egyedül azt sajnálhatjuk, hogy a paparazzónak, akinek megadatott ezt a pillanatot lencsevégre kapnia, nem volt éppen kéznél egy jobb gépe, amivel élesebb fotót készíthetett volna az ünnepi pillanatról.

OLVASD EL EZT IS!

jordan lead1
  • jessica simpson
  • sharon stone

2008 legszégyentelenebb villantásai

Ezt is szeretjük