Az év 5 legpimaszabb házasságtörése
A hírességek is esendőek, sőt, talán a kísértés is nagyobb az ő esetükben. Az biztos, hogy, ha rosszalkodnak, az nem maradhat titokban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban többnyire az élet cukormázas oldalát lehet látni. Az újdonsült álompárocskák mellett azonban akadnak csúnya megcsalások is. Bár a sztárok kínosan ügyelnek arra, hogy eme kínos afférok lehetőleg ne kerüljenek a nyilvánosság elé, azért előfordul, hogy valami mégiscsak kiszivárog.

Kortalan szerelem

Morgan Freeman élő bizonyítékként szolgálhat arra, hogy bizony, vén kecske is megnyalja a sót.

A 71 éves Oscar-díjas színész 24 évig élt házasságban feleségével, Myrnával, azonban 2007 decemberében különváltak.

Hullámvölgyek azonban minden kapcsolatban vannak, és minden bizonnyal Myrna is csak átmenetinek tekintette a szünetet, mivel igencsak felháborodott, amikor megtudta, hogy férje intim kapcsolatba bonyolódott egyik családi barátjukkal.

A dologra nyilvánvalóan nincs mentség, és érthető, ha Morgan Freeman felesége nem törődött bele, és válást kezdeményezett.

Rock, csajok, satöbbi

Ronnie Woodra, a Rolling Stones tagjára is rákerült a vizes lepedő. A rocksztártól 23 év után válik felesége, miután nem első alkalommal fordult elő, hogy 61 éves férje frissebb húshoz kapott kedvet.

A botrány ezúttal a húsz éves orosz pincérnővel, Ekaterina Ivanovával folytatott kapcsolata miatt robbant ki, miután a sztár kijelentette, hogy a lány el fogja kísérni turnéjára. A zenész első kalandja egy turné alatt esett meg, amikor is Kelly LeBrock színésznővel vonult el egy közös hotelszobába.

A 61 éves sztárnak az ifjú hölgy nem a lánya

Ezt az affért felesége, Jo még igen higgadtan kezelte, de megfogadta, hogy fél szemmel figyelni fogja kalandos kedvű urát. Nos, a hölgy figyelt, és látott is, úgyhogy mindez Ronnie Woodnak most 50 millió dollárjába fog fájni.

A Ferrari és az örök szingli

Sarah Jessica Parker nemcsak a Szex és New Yorkban, de a való életben is megvívja a maga csatáját a férfiakkal. A színésznő, akit már csak a cipőmániás szingliként ismer a világ, 11 éve ment hozzá Matthew Broderickhez, akinek legnagyobb villantása a Meglógtam a Ferrarival című opusz volt. A pár nyugalmas házasságát idén az a pletyka rázta fel, miszerint Broderick egy 25 éves lánnyal keveredett kalandba.

Szerencsére azonban Hollywoodban sem végződik minden félrekacsintás válással, és miután Broderick megszakította kapcsolatát a fiatal nővel, a pár úgy döntött, hogy közösen nevelik tovább öt éves kisfiukat, és nem vetnek véget házasságuknak a kellemetlen intermezzo miatt.

Madonna újra szerelmes?

A popsztár magánéletét egyáltalán nem egyszerű nyomon követni, mivel minden alkalommal újabb feltételezések és állítólagos tények látnak napvilágot. Úgy fest azonban a dolog, hogy Guy Ritchie-vel való szakítása mégsem keserítette el annyira a 49 éves sztárt, vagy legalábbis sikerült vigaszt találnia Alex Rodriguez személyében. Az őket és rejtélyes kapcsolatukat érintő rejtélyes pletykákat a popdíva természetesen határozottan tagadja.

Guy Richie-vel elegánsan, Rodriguezzel focimeccsen

Azonban a feltételezéseket határozottan alátámasztja az a tény, hogy Alex Rodriguezt többször is látták, amint késő este tett látogatást a hölgy lakására. Sőt, miután felesége, Cindy megszülte lánygyermeküket, amint tehette, Rodriguez ismét Madonnánál termett. Vajon valóban csak barátság volna mindez?

A lányok sem angyalok

Sienna Miller neve nem először villant fel a házasságtörők listáján. Bár Jude Law csúnyán elbánt a hölggyel, végülis Sienna sem volt angyal, hogy elcsábította a sármos angol színészt felesége és három gyermekük mellől. Ezúttal azonban nincs semmi kétség: Sienna Miller a romantikus olaszországi hétvégén nem magányosan élvezte a latin vidék vérpezsdítő hangulatát.

Sienna sem szégyenlősségéről híres

A szemtanúk állítása szerint a forró kiruccanáson igencsak intim pillanatokat osztott meg Balthazar Getty filmszínésszel, amit a kép is alátámaszt.

Vagy létezik meztelenül adott baráti ölelés? Ezt követően pedig állítólag telefonon adta ki az útját vőlegényének, Rhys Ifansnek.

Ezt is szeretjük