8 tündéri magyar zsákfalu, aminél keresve sem találsz szebbet: festői tájakon bújnak meg

A magyar zsákfalvak és környékük is festői szépségű.

Uppony

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyarország tele van gyönyörű és hangulatos kis falvakkal, melyek igazán mesébe illő tájakon bújnak meg, nem csoda, ha az ember egy-egy kirándulás után szívesen emlékezik vissza az ott töltött időre.

Kisebb-nagyobb zsáktelepülésekből több mint ötszáz található szerte az országban, a bájos törpefalvakon túl még egy városi rangú is van köztük: a Bükk-vidék oldalában, Miskolc szomszédságában megbújó Sajóbábony. 

Tündéri zsákfalvak Magyarországon

A hangulatos, átmenő forgalom nélküli, nyugodt és csendes falvak között számos különlegesség akad: némelyikben az épített örökség varázsolja el a látogatókat, másutt a települést körülvevő természeti kincsek felfedezése ad izgalmas programlehetőséget. Egytől egyig tökéletesek az elvonuláshoz.

(Borító- és ajánlókép: Wikipédia/Alpha 350.)

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük