10 imádni való utazós film a karantén idejére: lenyűgözőek és izgalmasak

A karantén idején is elrepítenek a filmek távoli, meseszép vidékekre.

tv film otthon mozi

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a valódi nagy utazásokat egy időre még nélkülözni kell a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott szigorú kijárási korlátozások miatt, mégis tökéletes program lehet egy-egy estére képzeletben bejárni a világ leggyönyörűbb tájait.

Mivel a jelenleg érvényes kijárási korlátozásról szóló rendelet értelmében a lakóhelyet hazánkban is csak alapos indokkal szabad elhagyni, a tavaszi és nyári utazások szerelmeseinek egyre nehezebb elviselnie a hosszú karanténban töltött időszak gondolatát.

Utazós filmek a karantén idejére

Bár a jó idővel az ember valóban egyre inkább kísértésbe esik, hogy megszegje a korlátozásokat, jelenleg azzal tehetsz a legtöbbet a saját és mások egészsége érdekében, ha a legnépszerűbb kirándulóhelyek bejárását későbbre halasztod. A legjobb utazós filmekkel viszont egy időre elfelejtkezhetsz a problémákról, és bejárhatod a leggyönyörűbb vidékeket akár itthon, akár távoli földeken.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük