Ezeken a káprázatos helyeken forgatták a Sárkányok házát Európában: a Trónok harca alkotóiban sosem kell csalódnunk

A Trónok harca Sárkányok háza című előzménysorozatát mesés helyszíneken forgatták.

GettyImages-1298915734

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt időszak várva várt eseménye volt a Trónok harca Sárkányok háza című előzménysorozatának premierje. A fantasyszériát az alkotók a megszokottakhoz híven mesésen szép helyszínekre álmodták, így a végeredményben ismét nem kell csalódnia a nézőknek.

A George RR Martin és Ryan J. Condal által az HBO-nak készített Sárkányok háza Martin Tűz és vér című regényén alapul, és 180 évvel az eredeti sorozat eseményei előtt játszódik. A Targaryen-ház végébe nyújt betekintést, illetve a polgárháború előtti eseményeket és a Daenerys törvényen kívüli státuszához vezető okokat tárja fel tíz epizódban.

A Sárkányok háza forgatási helyszínei

A nagy volumenű filmforgatás 2021 áprilisában indult az Egyesült Királyságban, ám Európa számos gyönyörű vidéke helyszínt biztosított a fantasy eseményeinek, így Spanyolország és Portugália egyes városai is.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük