Ilyenkor ingyenesen szállítja ki a TESCO az árukat
Ne maradj ki az akcióból!
Mutatjuk, mikor tudod igénybe venni az akciót! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Folyósra olvadt a jégkrém? Levet engedett a cseresznye? Megromlott a joghurt a hosszú út alatt? Nyáron, a nagy melegben sokunknak okoz problémát az áruházakban vásárolt élelmiszerek hazaszállítása. A Tesco legdinamikusabban fejlődő szolgáltatásának, az Online Bevásárlásnak köszönhetően nemcsak időt és energiát spórolhatsz, de biztonságban is tudhatod a megrendelt termékeket.

Az áruházlánc a nyári időszakban 18 999 forint feletti vásárlás esetén ingyenes házhoz szállítást biztosít, amennyiben az 1000nyar kódot használod rendeléskor.

Nyáron sok olyan terméket vásárol mindenki, amelyek hazaszállítása kényelmetlen lehet, gondolj csak a könnyen olvadó fagyasztott gyümölcsökre, a több liter ásványvízre vagy a nehéz görögdinnyére. A Tesco Online Bevásárlás szolgáltatásának segítségével az általad vásárolt termékek a hűtött szállítóautónak köszönhetően tökéletes állapotban érkeznek meg hozzád.

Egész nyáron ingyenes házhoz szállítás

2016. szeptember 12-ig ráadásul nemcsak a cipekedést, de a házhoz szállítás költségét is átvállalja a Tesco: 18 999 forint feletti vásárlás esetén az 1000nyar elektronikus kuponkód használatával 1000 forintos kedvezményt biztosít az áruházlánc, ami fedezi a kiszállítás költségét, ezt a kódot pedig annyiszor használhatjuk fel, ahányszor csak szeretnénk.

A szolgáltatás előnyeit a nyaralás alatt is élvezheted, hiszen kényelmesen, akár a strandon vagy a medence partján is elintézheted a bevásárlást az okostelefonodról. A bevasarlas.tesco.hu linken 20 000 élelmiszer, vegyi áru és háztartási cikk közül választhatod ki a kívánt termékeket, majd 5 egyszerű lépésben adhatod le a rendelést.

A nyaralásból hazafelé tartva pedig nem szükséges még egy áruházat is útba ejteni, hiszen a Tesco Online Bevásárlásnak köszönhetően akár három hétre előre megrendelheted a szükséges termékeket, így nem az üres hűtő vár majd otthon.

A szolgáltatás Szegeden, Győrben, Székesfehérváron, Velencén, Gárdonyban, Sárszentmihályon, Úrhidán, Szabadbattyánban, Sukorón, Pákozdon és Kápolnásnyéken érhető el, ezeken a településeken személyes átvételi ponton is ingyenesen hozzájuthatsz az online leadott rendelésedhez.

Ha augusztus 31-ig épp a Balatonon nyaralsz, a Tesco napi két alkalommal Siófokra is kiszállítja a rendelések alapján összeállított csomagokat, melyeket a siófoki áruház parkolójában vehetünk fel.

Ezt is szeretjük