A legstílusosabb tavaszi cipők: ezek biztos nem jönnek veled szembe az utcán - Hódi Pamela is büszkén viseli őket (x)
Hódi Pamela is határtalanul beleszeretett a csodás cipellőkbe.

graf n berg
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a tavasz még óvatosan bontogatja szirmait, lassan ideje elrakni a télikabátot, és csinos topánkákra cserélni a csizmákat. Ezért érdemes már most csekkolni a 2018-as trendeket, hogy mire kisüt a nap, célirányosan vásárolhasd meg a tavaszi lábbeliket. Persze, a divat mellett érdemes az egyediséget is szem előtt tartani.

Ha azt gondolod, hogy amelyik cipő egyedi, az csak valami furcsa, túlontúl extrém darab lehet, a Graf’n’ Berg cipők tutira rácáfolnak az előítéleteidre, hisz különlegességükkel azonnal magukra vonják a figyelmet, és kiemelkednek a tömegből.

A Graf’n’Berg már előrukkolt az idei tavaszi-nyári kollekciójával, vagyis itt az ideje felkerekedni egy szuper bevásárlókörútra. Ebben az évben a márkák között oly népszerű szőrmés, illetve díszített papucsok dominálnak. Mindemellett azonban megtalálhatóak a kényelmes, sportosabb darabok is, melyeket akár nadrággal, akár szoknyával is viselhetsz, hiszen sportos kinézetük semmivel sem csökkenti nőies, csinos külsejüket. 

Egyediség és nagyszerű minőség

A Graf’n’Berg cipők nem csupán egyediek, hanem remek minőségűek is, így bátran választhatsz közülük! Akkor sincs gond, ha nem szívesen mozdulnál ki a meleg szobából, a cipellőket ugyanis akár online is megrendelheted, és házhoz is szállítják neked.

Emellett természetesen személyesen is megcsodálhatod a kollekciókat Budaörsön, a Gervay Mihály utca 1. szám alatt, a Fashion Trend Center 2-es bejáratánál.

Hódi Pamela is imádja

Hódi Pamela szívesen osztja meg követőivel, hogy ő milyen termékeket kedvel. A Graf’n’Berg cipők is ezek közé tartoznak. A sztármami rengeteget posztol arról, hogy éppen melyik exkluzív csodában indult útnak. Kiderítettük azt is, hogy miért van oda ennyire ezekért a cipőkért. 

- Imádom, hogy mindenféle stílus megtalálható náluk. Aki a sportos viseletet kedveli, az is, és aki a csinosabb ruhákat részesíti előnyben, az is rátalál a számára megfelelő cipőre. Illetve, amit még nagyon szeretek a Graf’n’Bergnél, hogy van néhány olyan cipő, melyet több különböző színben is legyártanak. Így, ha igazán beleszeretek egy darabba, kedvemre válogathatok a színek közül! 

Vélemények a márkáról

Szeretnénk még nektek mutatni néhány véleményt, melyet a Graf’n’Berg hivatalos Facebook-oldalán találtunk. Ezáltal meggyőződhettek róla, hogy valóban remek termékeket árul a cég, és érdemes beszerezni egy csodacipellőt minél hamarabb!

- Gyönyörű, márkás, minőségi cipők találhatók az oldalon, nagyon kedvező áron! Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt, nagyon megbízhatóak. Csodás csizmát kaptam, köszönöm.

- Az üzlet egy ékszerdoboz, a cipők nemcsak gyönyörűek, hanem eszméletlen kényelmesek, és a kedvesség, amit itt tapasztaltam, példaértékű. Mindenkinek csak ajánlani tudom/fogom.

- Én is nagyon elégedett voltam az itt vásárolt termékekkel. Továbbra is veletek követem a divatot, mert igazán egyedi dolgokról van szó! Hihetetlen gyors a házhoz szállítás, a munkatársak meg igazán segítőkészek! Köszönöm, hogy vagytok!

Ezt is szeretjük