Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)
Magyarország tájai ősszel is felejthetetlen élményekkel várnak. Ha neked is van SZÉP-kártyád, akár egész évben gyűjtheted az emlékezetes pillanatokat.

SZEPkartya augusztus Femina cover 2100x1400px 200825
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egész évben felejthetetlen élményekkel várnak a hazai tájak, ráadásul SZÉP-kártyáddal most kedvező feltételek mellett hosszabbíthatod meg a nyarat.

Hosszú hétvége a Dunakanyarban? Borkóstolás Villányban vagy Tokajban? Feltöltődés patinás gyógyfürdőink egyikében? Néhány napos elszabadulás a városból vízparti vagy épp hegyi kalandok után kutatva? Aktív kikapcsolódás vagy elmélyült pihenés? Családdal vagy baráti társasággal? A lehetőségek kimeríthetetlenek, ráadásul SZÉP-kártyával minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel teheted az őszt is emlékezetessé.

Egy kártya, rengeteg lehetőség

Egyre többen fedezik fel, hogy Magyarország mind a négy évszakban csodákat rejteget. Indulj el, és engedd, hogy a rejtett kincsek, a páratlan élmények rád találjanak! Te se maradj ki az ősz varázslatos pillanataiból, használd ki a SZÉP-kártya kereted adta lehetőségeket!

A több mint 24 000 elfogadóhelyen díjmentesen használható – és a vállalatok számára is költségmentesen igényelhető – SZÉP-kártya nem véletlenül a legnépszerűbb hazai cafeteria-juttatás. 2020-ban ráadásul a kedvezményes adókulccsal adható béren kívüli juttatás keretösszege 450 ezerről 800 ezer forintra emelkedett.

SZEPkartya augusztus Femina banner 840x560px 200825

Szintén a SZÉP-kártya mellett szól, hogy a különböző alszámlák keretösszegeit kimondottan rugalmasan használhatod fel. Szállásodért, gyógyfürdő- és strandbelépődért a kártya mindhárom alszámlájáról fizethetsz – emellett a vendégek helyett 2020. december 31-éig az állam fizeti az idegenforgalmi adót, ezzel is csökkentve az üdülések költségét. A szálláshely zsebből ugyanígy költhetsz például a hotel egyéb szolgáltatásaira is, míg a vendéglátás alszámlád éttermekben, gyorséttermekben, de akár étel-házhozszállításkor is használható. Rekreációs zsebedből pedig fizethetsz egészségügyi szolgáltatásokért, belépőkért, sport, szabadidős és wellness programokért, de akár idegenvezetésre és szálláshely-szolgáltatásra is felhasználhatod.

SZÉP-kártyád tehát nemcsak az elindulást teszi könnyebbé, hanem akkor is rugalmas segítőtársad, ha már megérkeztél kiszemelt úti célodra. Használd ki a kereted, és gyűjts élményeket egész évben!

Ezt is szeretjük