Randiutazás: kipróbálnád?

Ahol megtalálod az Igazit

Régóta keresed a párod vagy az alkalmat az ismerkedésre? Íme, az utóbbi évek egyik legjobb módszere! Leld meg nyaralás közben az igazit!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Itt a jó idő és a nagy nyaralások szezonja, te azonban egyedülálló vagy, és nincs kivel eltöltened a jól megérdemelt pihenést? Ezt az újszerű, egyre inkább bevett módszert neked találták ki.

Új utazási forma szingliknek

A szállodák télen-nyáron tele vannak turbékoló párokkal, a repülőkön pedig mindig van egy-két megszámlálhatatlan tagú család, akiknek vidámsága, jókedve bizony elég lehangoló lehet, ha te éppen egyedülálló vagy, és egymagadban kényszerülsz eltölteni nyaralásodat. Ha nem akarod mindezek miatt hátrányban érezni magad, válaszd a randiutazást, melynek keretében hozzád hasonló szinglikkel, önállóan, de mégsem magányosan töltheted el a vakációt.

Külföldön már széles körben elterjedt és igen közkedvelt ez az új utazási forma, mely kifejezetten egyedülálló személyeknek ígér kellemes kikapcsolódást. Az utazási irodák az egyre növekvő igényekhez igazodva rendszeresen szerveznek úgynevezett randiutazásokat, ahol amellett, hogy remekül érezhetik magukat a szingli résztvevők, akár életük párját is megtalálhatják. A módszer hazánkban is egyre elterjedtebb.

Romantikus programok, vérforraló kalandok

A randi- vagy szingliutazásoknak is több formája létezik, így a kínálatban találhatsz néhány napos kiruccanásokat vagy akár egész hetes nyaralást is. Ezen utazások esetében a szervező iroda amellett, hogy biztosítja a szokásos szolgáltatásokat, az utazást és a szállást, gyakran szervez kifejezetten olyan szingli csoportok részére szóló programokat is, ahol a résztvevőknek lehetőségük nyílik közelebbről is megismerniük egymást.

Ez lehet egy jó hangulatú ismerkedő est, egy laza, délelőtti vízi torna vagy akár egy veszélyes és éppen ezért izgalmas vadvízi evezés is. A tökéletes kikapcsolódás érdekében a randiutazások során idegenvezetők helyett animátorok kísérik a csoportot.

A programok jó lehetőséggel szolgálnak arra, hogy megszólítsd azt a jóképű fickót, akit már a repülőn kinéztél magadnak, ám még nem volt merszed beszélgetést kezdeményezni vele. Akkor sem szabad azonban feladni a dolgot, ha nem találod meg elsőre az igazit, hiszen az utazás célja többek között az, hogy jól érezd magad.

Éppen ezért bulizz, szórakozz, lazíts egy kicsit, és jobban megy majd az ismerkedés is. Abban az esetben pedig, ha valakivel sikerül megtalálni a közös hangot, már csak rajtatok múlik, hogy a visszaúton is szingliként szálltok-e fel a repülőre.

Te is kipróbálnád?

A budapesti székhelyű BOCI Travel utazási iroda keretein belül nyílt meg a Randi Travel nevű új utazási iroda, mely kifejezetten a szingliket és párkeresőket célozza meg. A www.szingliutazok.hu oldalon keresztül szintén szervezhetsz hasonló utazást, ugyanis egyedülálló, ismerkedni vágyó és utazni szerető embereknek szerveznek nyaralásokat.

Az utaztatók nem titkolt célja, hogy a résztvevők az általuk kínált programokon találják meg a nagy ő-t. Jelenleg Horvátországba, Spanyolországba és Görögországba szerveznek randinyaralásokat.

Hasonló ajánlatokat találsz www.vidamdelfin.hu portálon, ahol izgalmasnak ígérkező és igencsak kalandos programokkal várják az egyedülálló nyaralókat.

Külföldre és belföldre egyaránt szerveznek utakat, de, ha nem akarod nagy költségekbe verni marad, érdemes akár egy tiszai randi-vízitúrát választani, amit 2010 júliusában és augusztusában is megszerveznek. A részletekért kattints ide!

Ezt is szeretjük