Ingyen felfedezheted Budapest legendás helyeit: csak ez az egy dolog kell hozzá (x)
Nyiss ajtót a kalandokra! címmel városi felfedező sétát indít a Raiffeisen Bank. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Raiffeisen Kincskereso 16 9 kepernyokep mobil v2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyiss ajtót a kalandokra! címmel városi felfedező sétát indít a Raiffeisen Bank. Az ingyenes programra a kalandosseta.hu oldalon lehet regisztrálni, mely a belváros tíz legendás pontjához navigálja a résztvevőket. 

A körülbelül egyórás séta során kulturális intézmények, nagypolgári paloták, szobrok és más fővárosi nevezetességek kerülnek a középpontba. 

Kifejezetten kellemes és hasznos időtöltésnek ígérkezik az augusztus másodikáig tartó Nyiss ajtót a kalandokra! budapesti városi séta program a Raiffeisen Bank szervezésében. A cél, hogy a résztvevők megismerkedjenek kultikus budapesti helyekkel, és ízelítőt kapjanak a főváros történelméből. 

A programban szereplő tíz különleges épület a hétköznapok rutinjából is ismerhető, ám sokan vannak, akik nem ismerik történetüket, a hozzájuk köthető izgalmas részleteket. A sétán bárki részt vehet a kalandosseta.hu oldalon történő regisztrációt követően, mely megadja a kezdő koordinátát. 

Az épületek mellett található hirdetőfelületeken QR kódok várják a sétálókat, melyek beolvasásával megjelenik az adott épület története, illetve egy kapcsolódó feladvány. A kérdésre helyesen válaszolók pedig már láthatják is a következő állomás Google Maps-koordinátáit. 

A séta sikeres teljesítéséhez csupán a megfelelő sorrendben kell áthaladni az állomásokon. A sétához a Spotify-on lejátszási lista is készült, Zenék városi sétához címmel. Érdemes minél előbb belevágni a kalandba, mert meglepetések várják az early bird felfedezőket. 

További részletek: kalandosseta.hu

Ezt is szeretjük