Stresszmentes utazás, amivel még nyerhetsz is (x)
Utazás idején mindenki igyekszik kiiktatni az életéből a stresszt, illetve azokat a tevékenységeket, melyek feleslegesen rabolják az időt.

otp simple pay
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sorbanállás egy kis tervezéssel már a múlté: nemcsak a szállást és a múzeumbelépőket foglalhatjuk le, hanem már néhány kattintással a vonatjegyet is megvehetjük előre. Azt is eláruljuk, hogyan lehet olcsóbban jegyet venni, és félmillió forinttal feltöltött bankkártyát vagy egy éves ingyen utazást nyerni.

Ha el akarjuk kerülni az idegeskedést, amikor nyaralunk, a lehető legtöbb dolgot előre megszervezzük - online foglalunk időpontot a nevezetességek honlapján, rákérdezünk néhány részletre a szálláshelyen, és kutatómunkát végzünk, milyen jó vendéglátóhelyek vannak a környéken. 

Aki igazán előrelátó, a vonatjegyet is megveszi már otthon, hiszen a főszezonban hosszú sorok alakulhatnak ki a pénztáraknál. Nem a legjobb kezdet bringákkal és hátizsákokkal felszerelkezve lekésni a vonatot a sorbanállás miatt. Vonatjegyet venni a neten soha nem volt még egyszerűbb, mint most, hiszen például nem kell már minden egyes alkalommal bepötyögni a kártyaadatokat. Ráadásul most egy nagyon magas, utazásra fordítható összeget is lehet nyerni. De kezdjük az elején!

Sorbanállás helyett néhány kattintás

Az egész folyamatban talán az első lépés a legidőigényesebb: ez pedig az úti cél megtervezése, kiválasztása. Nemcsak a Balatonra és a fesztiválokra, de például Horvátországba is könnyen és egyszerűen eljuthatsz vonattal, arra is van lehetőség, hogy éjszaka utazz külföldre, és kipihenve érkezz meg. Ha kiválasztottad a jegyeket, fizesd ki biztonságosan a SimplePay rendszerén keresztül. 

Ha még nincs, hozz létre egy Simple-fiókot! A bankkártyád adatait az első fizetés után elmentheted itt, és ezek után soha többé nem kell beírnod a számsort. Sok időt spórolhatsz meg így. A „mobil pénztárcaként” is működő Simple-fiók nemcsak a vonatjegyek esetében hasznos, tényleg meggyorsítja és megkönnyíti a vásárlást. Bejelentkezel a fiókodba, kiválasztod a rögzített bankkártyád, és egyetlen kattintással fizethetsz is. Jelenleg a vonatjegy megvásárlása mellett már több mint négyezer webshopban is vásárolhatsz így.

Vonatjegyet Simple-fiók létrehozása nélkül is vásárolhatsz, bár így a nyereményjátékban nem veszel részt. A tranzakció ekkor ugyanúgy a SimplePay-en keresztül történik, de a kártyaadatokat nem menti el a rendszer, így legközelebb - és minden egyes alkalommal - újra meg kell adni őket.

Az árakkal kapcsolatban fontos tudnod, hogy e-vonatjegy vásárlása esetén a jegyek árából 10% kedvezményt kapsz, és vannak olyan korai vagy késői órákban induló, illetve kevésbé kihasznált járatok, melyekre 20%-kal olcsóbbak a jegyek. A menetrendi keresőben @ jellel jelölik ezeket a vonatokat. Zsúfoltság nélkül és jelentős kedvezménnyel utazhatsz így. A jegyeket ráadásul ki sem kell nyomtatnod, mobileszközön is be tudod mutatni a vonaton. Figyelj arra, hogy ne merüljön le a készüléked!

Időt, pénzt és ingyen utazást nyerhetsz

A Simple-fiók használatának még számos előnye van. Nyerhetsz például egy 500 000 forinttal feltöltött Mastercard-bankkártyát. Minél többször vásárolsz a mentett bankkártyáddal, annál nagyobbak a nyerési esélyeid! 

Vonatjegyre sem kell költeni egy évig, mert akár a 280 000 forint értékű START Klub VIP kártyát is megnyerheted. Ezzel az ország egész területén, jegyváltás nélkül, díjmentesen vonatozhatsz. Ingyen utazhatsz a Velencei-tóhoz vagy a Balatonra, és ingyen látogathatod meg vidéken a nagymamád vagy a barátaid.

Tovább egyszerűsítenéd a nyaralást?

Ehhez le kell tölteni a Simple alkalmazást a Google Play-ből vagy az AppStore-ból. Bár a Simple alkalmazást az OTP Mobil Kft. fejlesztette, bármely bank ügyfele használhatja! Bármely hazai és külföldi bank által kibocsátott MasterCard-, Maestro-, Visa- vagy American Express-bankkártyával igénybe veheted a szolgáltatásokat. 

A regisztrációhoz természetesen kell egy e-mail cím és élő internetkapcsolat is. Az alkalmazás használata nem jár jelentős adatforgalommal, így akár metrózás közben vagy a buszra várva is vásárolhatsz vele, és még használhatod számos más területen - de erről később.

Amit mindenképp nyerni fogsz az alkalmazás használatával, az az idő, a legkülönbözőbb élmények stresszmentes elérése és a vásárlás. Egyebek mellett mozijegyet, ebédet, koncertjegyet rendelhetsz az alkalmazásból. Nincs több aprópénz-keresgélés a parkolóautomatáknál, nincs több sorbanállás a benzinkúton autópálya-matricáért. Ha van Simple alkalmazásod, érintéses fizetésre is használhatod Android rendszert futtató NFC-s mobilod az üzletekben. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb helyen a pénztárcád nélkül is boldogulsz.

Mennyire biztonságos?

A Simple fejlesztője 2017 óta a szigorú PCI DSS - Payment Card Industry Data Security Standard - tanúsítvány birtokosa, így a kártyaadatokat a nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelően kezeli. A PCI DSS szabvány öt nagy kártyatársaság által - VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery - közösen létrehozott adatbiztonsági szabvány. 

A fizikai adatokat nem a telefonod tárolja, hanem egy virtuális kártyaszám van használatban a tranzakció közben, így az adataidhoz akkor sem férnek hozzá illetéktelenek, ha elveszik, vagy ellopják a telefonod. Ha létrehoztad a Simple-fiókod, és megvetted a vonatjegyed, nem marad más, mint elkezdeni a pakolást. Az utazás miatt már biztosan nem kell stresszelned, a többi rajtad múlik!  

Ezt is szeretjük