50%-os kedvezmény a MÁV-ra a jövő héten: kiknek jár az olcsóbb jegy?
A MÁV a jövő hétre 50%-os kedvezményt hirdetett: most az álláskeresők utazhatnak félárú jeggyel.

mav-jegyvasarlas-vonat-vasut-palyaudvar
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A MÁV-Start Zrt. és a Gysev Zrt. újabb, 50%-os kedvezményt hirdetett meg, amelyet bármely álláskereső felhasználhat, aki részt vesz a 23. HVG Állásbörzén, az ország legjelentősebb karriervárásán.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, a vasúttársaság idén is belföldi vasúti jegy- és bérletvásárlási lehetőséget biztosít az állásbörzén saját mobilpénztárukban, mely a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál kerül elhelyezésre.

Az utazási kedvezmény feltételei

A 2019. március 6-7. között megrendezésre kerülő HVG Állásbörzére utazók a MÁV-csoport hirdetménye szerint 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt vehetnek igénybe a vasúttársaság szolgáltatási területén, bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra vagy Kelenföld, Zugló állomásokra. A rendezvény helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna lesz.

A MÁV-csoport közleményében leírta, a kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat kell megfizetni.

Március 5-étől 8-áig él a kedvezmény

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, azaz 2019. március 5-én 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, 2019. március 8-án 24:00 óráig be kell fejezni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő bélyegzés után érvényes. Bélyegzés a Papp László Budapest Sportaréna látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál lesz, a rendezvény idején március 6-án 10:00 - 19:00, március 7-én 10:00 - 17:00 között.

A cikk az ajánló után folytatódik

HVG Állásbörze: kinek érdemes részt venni?

A MÁV-csoport felhívta a figyelmet arra, hogy az eseményen valóban érdemes részt venni, a börzére ugyanis diákokat, pályakezdőket, tapasztalt szakembereket és vezető pozíciót keresőket egyaránt várnak. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

A kiállítók elsősorban informatikai, mérnöki, gazdasági, SSC pozíciókat kínálnak, de a tanulni vágyók számos képzés és továbbképzés, személyes tanácsadás között is válogathatnak. A rendezvényen egyébként a MÁV-csoport standján is több állásajánlat közül válogathatnak az érdeklődők. A rendezvényről és a regisztrációról bővebben a HVG Állásbörze honlapján, a kedvezményről a MÁV-csoport oldalán lehet olvasni.

(Képek: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük