Pályázat kirándulóknak értékes ajándékokért: jelentkezz mielőbb!
Izgalmas ajándékokat nyerhetsz néhány fotóért cserébe a Magyar Turizmus Zrt. pályázatán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fotópályázatot indított Gyűjtsd a táblát! címmel a Magyar Turizmus Zrt.- adta hírül az MTI. Az érdeklődőknek egyebek mellett településtáblákat, védett területek tábláit, útjelző, útbaigazító táblákat kell megörökíteniük a képeken.

Fotópályázat kirándulóknak

A pályázat célja, hogy a játékosok a természetjárás közben található különböző érdekes táblákat lefotózzák, és feltöltsék a játék honlapjára.

A játékban bárki részt vehet, ezzel szeretnék a jelentkezőket kirándulásra ösztönözni, emellett azoknak is szól, akik sokat túráznak, barangolásaik során pedig rengeteg táblával találkoznak.

A szervezők olyan fotókat várnak, melyeken települések névtáblái, védett területek táblái, útjelző, útbaigazító táblák szerepelnek. Külön jutalmat ígérnek azért, ha a kép a lehető legötletesebb formában örökíti meg az adott táblát.

Egy személy legfeljebb hat képet tölthet fel a játék honlapjára, emellett arra is ügyelj, hogy ne fényképezz és küldj be közlekedési és utcanévtáblát.

A nyeremények

A legjobb képek készítőit hetente megjutalmazzák, és két fődíj is gazdára talál. A játékosok összesen 13 ajándékra tehetnek szert, többek között kalandpark-, bobpálya- és látogatóközpont-belépőket, hajós kirándulást, kerékpártúrát és GPS-es kalandtúrát nyerhetnek a szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján.

A szervezők arra is gondoltak, hogy a nyertesek családjukat vagy baráti körüket is magukkal vihessék az ajándékkirándulásra, van például olyan nyeremény, melynek programjára akár kilenc főt is invitálhatsz barátaid közül.

A játék fődíja pedig egy-egy hosszú hétvége az Északi-középhegységben, Szilvásváradon, illetve Szarvaskőn. A pályázatra 2013. április 1-jétől már lehet jelentkezni, egészen május 15-éig, 12 óráig.

A végső eredményhirdetésre május 29-én, 16 órakor kerül majd sor, de heti lebontásban is hirdetnek nyerteseket: április 15-én, 22-én, 29-én és május 6-án. További részletekért kattints ide!

Ezt is szeretjük