Több millió forint egy éjszaka: a világ legdrágább szállodáit mutatjuk
Luxus és fényűzés: ezekben a hotelekben a világ összes pénzét elköltheted.

luxus hotel szálloda resort (3)
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan ember van, aki ne szeretne utazni, de a pénz sajnos nagyon behatárolja, hova juthatsz el. Nemcsak a gazdagok járnak a világ leggyönyörűbb helyein, hiszen egy spontán vadkempingezéssel vagy egy kedvező áron foglalt, last minute utazással is olyan meseszép helyekre sodorhat a sors, melyekről álmodni sem mertél volna. 

Vannak viszont olyan szállások, ahol tényleg igazán mélyen a zsebedbe kellene nyúlnod: például ahhoz, hogy alhass egyet a francia Riviéra legmenőbb hoteljében, vagy a béke fővárosában, Genf szívében éjszakázhass luxuskörülmények között. Budapesten a Four Seasons kínálja a legexkluzívabb szolgáltatásokat a legborsosabb áron, egy éjszaka akár 300 ezer forint is lehet, de a közeli országokban is elképesztő összegeket kérnek egy-egy estéért. 

Árak és szolgáltatások

Noha az elszállt árak egy átlagember számára elérhetetlennek tűnnek, ha beleszeretsz egyik vagy másik hotelbe, van rá esély, hogy kedvezőbb áron juss hozzá, ehhez viszont türelmesnek kell lenned. A legtöbb hotel honlapján lehetőség van akár egy évre vagy többre is előre foglalni. Míg az utazások esetében gyakoriak az utolsó pillanatos akciók, a hoteleknél épp az ellenkezője a jellemző: minél előbb lefoglalod, annál valószínűbb, hogy kedvezőbb áron jutsz hozzá. Érdemes végigböngészni az oldalakat, mivel általában többféle szobatípus közül lehet választani, és tulajdonképpen luxus és luxus között képtelenség különbséget tenni: maximum az árban van eltérés, de a szolgáltatások minősége lakóegységenként megegyezik. Te melyik helyen töltenél el egy hosszú hétvégét? 

A képek forrása: Villa TreVilleRésidence de la PinèdeAndronis Luxury SuitesSoneva KiriMAIA Luxury ResortThe Chedi Club Tanah GajahCrosby Street HotelThe Emirates One&Only Wolgan ValleyJumeirah Zabeel Saray Royal ResidencesHotel President Wilson Luxury Collection.

 

Akiknek nem számít a pénz

Fiatalok, akiknek semmi sem túl drága: akár minden éjszaka másik hotelben alhatnának. Nyaralásukkor sem bánnak kesztyűs kézzel a pénzzel. 

Ezt is szeretjük