Literenként 10 forintot is spórolhatsz a benzinen: 3 kártya, amit be kell szerezned
A kedvezményes kártyákkal sok pénz maradhat a tárcádban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a benzinárak az egeket verik, nem mindegy, hogy egy-egy tankolásért mennyit fizetsz, pláne akkor, ha a jó időt kihasználva gyakrabban ruccansz le hétvégén a Balatonhoz, a Velencei-tóhoz vagy csak szimplán a telekre.

Ezért érdemes olyan pontgyűjtő, illetve kedvezményt biztosító kártyákat beszerezned, melyekkel spórolhatsz a drága üzemanyagáron.

Forensis kártya

A Forensis Autóklubot azért hozták létre, hogy a hazai autósok a legkülönfélébb megtakarításokban részesülhessenek a mindennapok autókázásai során. A klubtagság ingyenes, te is bármikor beléphetsz, mindössze annyi dolgod van, hogy néhány adatlapot kitölts a Forensis honlapján.

Ezt követően a cég elkészíti és kipostázza a saját kártyádat - harminc-kilencven napon belül -, melyet az országban bármelyik klubpartnernél igénybe vehetsz.

A kártyát minden esetben vásárláskor kell bemutatnod a pénztárosnak, vagy, ha online rendelsz, akkor a kártya számát kell megadnod, hogy jóváírhassák számodra a kedvezményt. A tagsági segítségével nyolc forinttal olcsóbban juthatsz hozzá az üzemanyag literéhez, sőt, az Agip kútjain 10 forint kedvezményt kapsz literenként a benzin vagy gázolaj árából.

Azonban nemcsak a tankolásnál vetheted be a kedvezményeket, a kötelező biztosításnál, a Casco kötésénél, az autójavításnál, az autóalkatrész-vásárlásnál, de még műszaki vizsgán is könnyedén lefaraghatsz segítségével a végső árból. Sőt, ezeken kívül számos más hasznos dologra is felhasználhatod.

MOL kártya

A MOL, mint az egyik leggyakoribb hazai benzinkúthálózat, saját kártyával próbálja meg olcsóbbá tenni számodra az autózást.

Törzsvásárlói programjuk segítségével miden alkalommal gyarapíthatod pontjaid számát a kártyádon, melyet ingyen igényelhetsz akár a töltőállomásokon, akár elektronikus formában, a MOL honlapján.

Minden egyes liter üzemanyag megvásárlása után egy pontot írnak jóvá a kártyádon, mely a későbbiekben, amikor le szeretnéd vásárolni, egy forintnak felel meg. A kártyán összegyűlt pontokat nem kevesebb mint négyszáz MOL-töltőállomáson vásárolhatod le, többek között üzemanyagra, autóápolási termékre, sőt, akár különböző szolgáltatásokra, például autómosásra is beválthatod őket. Illetve, ha elég szemfüles vagy, akkor a folyamatosan megújuló akciók keretében még ennél is jutányosabb áron juthatsz hozzá a termékekhez.

Supershop kártya

A Supershop kártya egyre több ember pénztárcájában ott lapul, köszönhetően annak, hogy tankolásnál és bevásárlásnál is bármikor használható.

A kártya fő elfogadóhelyei a Spar és Interspar üzletek, illetve az OMV kutak, így, ha ezeket rendszeresen látogatod, akkor szerezd be a kártyát a Supershop weboldaláról vagy a partnereknél kihelyezett igénylőlapon.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kis kék kártya a napi szintű bevásárlásnál is sokat számít, ugyanis minden 100 forint vásárlás után egy forintot írnak jóvá számodra, de még ennél is jobb, hogy minden egy liter üzemanyag után szintén egy forint jár. A kártyán lévő pontok 90%-át - egyes helyeken 100%-át - bármikor levásárolhatod a Supershop partnereknél, így akár több száz forintot is megspórolhatsz egy-egy tankolás és bevásárlás alkalmával.

Te kihasználod a kedvezményes kártyákban rejlő lehetőségeket?

Ezt is szeretjük