Jön a hideg és a téli sportok ideje
Ezek nélkül ne indulj útnak!
Téli túra vagy síelés? Jó ruházat nélkül csak vacogni fogsz, szerezd be mihamarabb a meleg ruhákat! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A verőfényes napsütés a hideg időben is csábít! Használj ki minden pillanatot, amikor szabad levegőn sportolhatsz.

A kirándulás, síelés az egyik legjobb téli kikapcsolódás, amelyhez azonban nemcsak megfelelő felszerelésre, hanem jó minőségű ruházatra is szükséged lesz, hogy valóban élvezni tudd a kint töltött időt. Ebben tud most neked segíteni a Lidl, ahol október 10-étől ezúttal a téli sportokhoz szükséges ruhákat találod széles választékban, ráadásul a sportüzletekben kapható ruhákhoz képest sokkal kedvezőbb áron!

A hegyen is csinosan

A pályákon sem kell lemondanod arról, hogy jól nézz ki, még akkor sem, ha most nem tudsz vagyonokat költeni a legmenőbb márkákra. A Lidl nemcsak a minőségre, hanem a divatra is odafigyelt síruházatának összeállításánál. Színek, szabásvonalak, minták – mind az aktuális trendeknek megfelelően öltöttek formát a kollekcióban. Ezekben a darabokban magabiztosan meghódíthatod a hegyoldalt! Nem csak sítudásoddal kápráztathatod el az ismerősöket, hanem a remek szereléseddel is.

Speciális technikai követelmények

A külcsín mellett természetesen számít a technikai adottság is ezeknél a ruhadaraboknál. A hidegben végzett sportolásnál nagyon oda kell figyelni a jól megválasztott öltözetre, hiszen az ízületeket és a bőrfelszínt fokozottan védeni kell a mínuszok ellen.

Ezért a melegen- és szárazon tartó alsóruházat legyen minden esetben az első, amit felveszel, mielőtt síelni vagy túrázni indulsz. A Lidl aláöltözetei mindent tudnak, amit egy profi ruházattól elvárhatsz és a hatféle színben kapható darabok között biztosan megtalálod majd a neked tetszőt.

A sízokninál arra figyelj, hogy a megfelelő pontokon védje lábadat a kemény síbakancs nyomásától. A polárfelső, a vízálló nadrág és a dzseki magától értetődő, de a kéz, az arc és a szem védelmére is figyelj oda. A komfortérzet elengedhetetlen az egész napos sportoláskor!

A Lidl a gyerekekre is gondol!

Ha a csemetéknek is be kell szerezned a meleg ruhákat, amiben kedvükre szánkózhatnak, síelhetnek, akkor számodra jó hír, hogy a kicsiknek is bevásárolhatsz a Lidlben. Nem kell majd azon aggódnod, hogy a szezon végére kinövik a méregdrága ruhákat.

A speciális követelményeket a Lidl gyerekruhái is tudják, miközben az áruk nem száll az egekbe. Így a ruházaton biztos nem csúszik el az idei téli kiruccanás! Ami azért is örömteli, mert a síelést gyerekkorban a legjobb elkezdeni, hiszen a kicsik látványosan gyorsan sajátítják el a sportág csínját-bínját. Alig kezdik el a tanulást és máris arra eszmélsz, hogy a gyerkőc olyan ügyesen száguld lefelé, amire nem is gondoltál volna.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2563389&banner=2563390&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Síeléshez ajánlott ruhadarabok: hosszú ujjú és hosszú szárú aláöltözet, lábfej- és lábszárvédő párnákkal kialakított sízokni, polárpulcsi, sínadrág, sídzseki, sál, símaszk, megerősített tenyérfelületel ellátott kesztyű, törésálló síszemüveg. De a fény és UV védő krémről se feledkezz el, mert a hegyen borúsabb időben is erős a sugárzás.
Ezt is szeretjük