8 különleges magyar templom, ami megéri a túrát: kincseket rejtenek, és csodás helyen állnak

Az ország tele van szebbnél szebb templomokkal, érdemes megismerni őket.

őriszentpéter

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ország a természeti csodák mellett a felfedezésre váró épített emlékekben is bővelkedik, különleges templomokban sincs hiány. 

Nem is feltétlenül kell ahhoz hívőnek lenni, hogy a szép szakrális látnivalók felkeltsék az ember érdeklődését. A templomok gyakran valódi kincseket őriznek és a múlt történéseiről mesélnek, ráadásul festői környezetben találhatók, így aztán mindenképp megérik az utat.

Különleges templomok Magyarországon

Az itthoni templomok változatos képet mutatnak. Méretük, stílusuk, elhelyezkedésük is más és más. Ami közös bennük, az az, hogy a meglátogatásuk nagy élményt jelenthet. Kerekedjetek fel, és gyönyörködjetek bennük! Indulás előtt azonban tájékozódjatok a nyitvatartásról is, hiszen akadnak köztük olyanok, amelyek előzetes bejelentkezéssel, illetve belépőjeggyel látogathatók. 

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Kiemelt kép:  Femina/Járfás EszterCikken belüli képek: Indafotó/lászló lovag, szepter, Kohári István. Wikipédia/Puffancs)

Ezt is szeretjük